Camilla Ottesen

Konferencier - Vært

Camilla Ottesen har været tv-vært i de sidste 15 år. Hun startede på musik kanalen z-tv og blev derefter ansat på DR1, hvor hun startede med at lave børne programmer.

 

Camilla Ottesen

 

Her var Camilla Ottesen med til at starte det populære MGP for børn og var vært bla. sammen med Remee for det Europæsike børne melodi grand prix. Senere blev Camilla Ottesen tv vært for mange af de helt store populære voksne programmer, og man kender hende bla fra Dansk Melodi grand prix, Sportgalla i Herning, Ønskehaven, Uventet Besøg, og som radio morgen vært på P3. Nu bestyrer Camilla Ottesen sammen med Peter Schmeichel "Fangerne på Fortet" på TV3.

Med så mange forskellige programmer bag sig som tv-vært, kan Camilla Ottesen både være konferencier men også være vært hvis I har et show til en firma fest.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Camilla Ottesen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Camilla Ottesen

For booking af Camilla Ottesen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk