Søren Berlevs Gas Show

Koncertnavn

Lad det være sagt endnu en gang - Gasolin bliver ikke gendannet, heller ikke for en enkelt aften. Men en af de gamle "gasser" har pustet nyt liv til de elskelige numre.

 

Søren Berlevs Gas Show

 

"Søren Berlevs Gas Show" er en realitet.

Manden, der var med hele vejen, opfylder drømmen for de mange Gasolin fans - der bare ikke kan få nok. Det er dog ikke ren nostalgi. Sangen og musikken er den gode gamle - men stemningen og fortolkningen er ny. Det er altså ikke endnu et kopiband, der har set dagens lys.

Det er Gasolin i Berlevs ånd anno 2009.

Gas show består - ud over Søren Berlev på trommer - af sanger og guitarist Peter Domtorp, bassist Henning Pold, Klaus Agerschou på keyboard og Paul Martin på guitar.

Domtorp har i mange år været en bærende kraft i Frede Fup. Henning Pold har en fortid som bassist i Kim Larsens Bellami. Agerschou har tidligere tourneret med Gasolin. Paul Martin har en fortid i hard rock bandet " Jane Doe".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søren Berlevs Gas Show er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Søren Berlevs Gas Show

For booking af Søren Berlevs Gas Show ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk