Himmelhunds-expressen

John Mogensen kopi

Et erfarent dansk band der spiller kendte sange fra danske troubadourer gennem tiderne. Der er numre af John Mogensen, Kim Larsen, Four Jacks, Shu-bi-dua, Otto Brandenburg.og mange flere. Kort sagt musik af alle de store danske folkesangere spillet af et band der ved hvordan man spiller musik på en folkelig måde.

 

Himmelhunds-expressen

 


Himmelhundsexpressen har den forhenværende anlægsgartner Jonas Bendtsen i front som gennem sit liv har stiftet bekendtskab med mange hjørner af samfundet. Han kender folkesjælen og elsker at fortolke de gamle klassikere.

Jonas bakkes op af et hold garvede musikere der mestrer folkemusikinstrumenter som banjo, violin og harmonika og som desuden leverer en solid bund af trommer, kontrabas og klaver.
Bandet fortolker sangene på deres egen måde så den får et præg af den folkemusik de elsker at spille. Der er dog altid stor respekt for de originale numre og kendetegnet ved Himmehundsexpressen er at fortællingen og den gode historie er i centrum.

Bandet er sammenspillet gennem en årrække i folkerockbandet Bendtsens Baggård hvor de spiller hjemmelavet håndværkerhumoristisk folkerock tilsat lidt Balkan sjæl.

Dette gør Himmelhundsexpressen til et sikkert hit der altid forstår at levere varen med masser af energi og humor.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Himmelhunds-expressen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Himmelhunds-expressen

For booking af Himmelhunds-expressen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk