Cirkus Big Juleshow

Et juleshow med fart over noderne

Et moderne miks af super musikalitet, nærvær, jonglering, klovneri, gøgl og publiumstække i verdensklasse.

 

Cirkus Big Juleshow

 

Nissen Mr. Big har med sine mange års erfaringer udviklet et sprit nyt show - et mesterstykke med de artistiske håndværk i centrum, som slås fast når hatte diablo og bolde flyver gennem luften med timing og præcision ud udover det sædvanlige.
Mr. Big's charme begejstrer store som små i et spektakulært Juleshow, hvor samfspillet med publikum giver showet dynamik.

Mr. Big stiller med nogle lækre professionelle rammer for juleshowet, et set up med moderne teknik herunder, lydanlæg, scenetæppe, manege, storslået juledekoration med lysende snemænd og glimtende vinterlandskab, som gør både børn og voksne i strålende julehumør.
Hvis der er brug for det leverer han tribune, det kan være en god idé særligt i centre, så publikum kan få ro til at nyde forestillingen, samtidig med de hviler deres juletrætte fødder.

En fantastisk stemningsfyld oplevelse som egner sig til både indkøbscentre, julefrokoster, institutioner, kirker, ja alle former for små og store julestue arrangementer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cirkus Big Juleshow er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Cirkus Big Juleshow

For booking af Cirkus Big Juleshow ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk