Trio Rococo

et af tidens mest originale og nyskabende ensembler

Trio Rococo har gennem flere år markeret sig som et af tidens mest originale og nyskabende ensembler. Med koncertturneer, TV- og radiooptræden

 

Trio Rococo

 

indspilning af teater- og filmmusik samt en række internationale CD-udgivelser, har Trio Rococo med sin unikke instrumentkombination: obo, harpe og cello, slået sit navn fast i ind- og udland.

Nytænkning og kreativ Trio Rococo har gennem flere år markeret sig som et af tidens mest originale og nyskabende ensembler. Med koncertturneer, TV- og radiooptræden, indspilning af teater- og filmmusik samt en række internationale CD-udgivelser, har Trio Rococo med sin unikke instrumentkombination: obo, harpe og cello, slået sit navn fast i ind- og udland.itet indenfor mange musikgenrer, og komponister med baggrund i jazz og rock har skrevet musik specielt til trioen, men primært er det trioens medlemmer selv, som arrangerer og former repertoiret.

Med CD udgivelserne "Classical Mystery Tour-Trio Rococo plays Beatles" og "Friends" (musik af Brian Wilson, Paul Simon og Niels Eje) har Trio Rococo, med sine meget personlige arrangementer og kompositioner, opnået stor international anerkendelse som et af verdens førende ensembler indenfor klassisk/rytmisk fusionsmusik.

Begge CDer er udgivet i hele verden og i Danmark har Trio Rococo, som den første klassiske gruppe nogensinde, modtaget en guldplade for "Classical Mystery Tour" og placeret sig på det amerikanske musikmagasin Billboard's hitliste for "Classical Crossover", som det eneste danske ensemble nogensinde.

Trio Rococo's seneste CD udgivelse er "In The Name of Music" er blevet til i nært samarbejde med den verdensberømte danske bassist Niels-Henning Ørsted Pedersen, som udover at indgå som fjerde mand i trioen også har leveret en række kompositioner og arrangementer til repertoiret. "In The Name of Music" er optaget live under en omfattende Danmarksturne i 1998.

Trio Rococo:
Niels Eje: obo
Berit Spælling: Harpe
Inge Mulvad: cello


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trio Rococo er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Trio Rococo

For booking af Trio Rococo ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk