Honik

Vinderen af DM i børnerap 2009

Honik, 14 år og vinder af DM i børnerap 2009. Dertil har han optrådt til MGP i pausen og lige lavet titel nummeret til Danmark Radio nye Børne Kanal - "Ramasjang".

 

Honik

 

Det var med sikker stil, et godt flow og et fængende omkvæd, at 14 årige Honik (Anton Honik) vandt DM i Børnerap 2009 med sangen "Her kommer jeg". Teksten handler om Honik selv, og om hans mål for fremtiden.

Opvarmede for Jokeren og UFO/Yepha
Honik fik udover pokalen og æren, retten til at varme op for Jokeren og for UFO/Yepha ved deres koncert i Store Vega i København den 24. april 2009.

Han optrådte også i Tivoli Friheden i Århus den 26. april. Her kommer kom Honik til at dele scene med sidste års vinder Haris M, hiphop-bandet Flødeklinikken og Toke Lars Bjarke, der var med i DM i Børnerap 2007.

Biografi
Honik er en 14 årig rapper fra Christiania i København med Argentinske rødder... Hans mor var DJ så han er vokset op med Hip-Hop musik.. og i et Hip-Hop miljø. Som 13 årig begyndte han for alvor at gå op i at rappe, og startede på KKU Raphold under coach AG! Der gik ikke længe før Honik for alvor lærte at rappe og ca et halvt år efter han startede med at rappe, vandt han DM i Rap 2009 før unge under 15, med hans single Her Kommer Jeg, som kan købes på Itunes og TDC play.. Det resulterede i at Honik nu har opvarmet for navne som Jokeren og UFO Yepha.. Honik arbejder nu på et Album og der kan snart ventes nye sange..

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Honik er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Honik

For booking af Honik ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk