Julemanden fra Faxe

juleshow

Når julen nærmer sig tryller Karsten Klovn sig om til selveste julemanden. "Det kan godt bekymre mig en smule, at ligeså snart jeg får nisseskægget på, så tror jeg selv på at jeg er julemanden."

 

Julemanden fra Faxe

 

Et juleshow lidt ud over det sædvanlige med de god traditioner i behold.

Koncept 1:
Varighed: et par timer.
Julemanden kommer ud til juletræsfesten og danser om juletræet med børn og voksne og laver sanglege rundt om træet.

Julemandens entré foregår som regel på ryggen af det trofaste rensdyr Rudolf (Som er monteret på en ethjulet cykel) Julemanden har - hvis det ønskes - nissetroubadour og eventuelt nissemor med. Før eller efter dansen om juletræet laver julemanden trylleforestilling med bugtalershow med den frække hund Vuffi.

I nogle tilfælde foretrækker arrangørerne, at dele arrangementet sådan at vi først laver juletræsfest og som afslutning efter en hurtig omklædning spiller Cirkus Bella Donna en forestilling på 45 min.

Koncept 2 - Julius Julenisse Show
Julius Julenisse ikke er formummet med kæmpeskæg. Det giver flere udfoldelsesmuligheder i forbindelse med at arrangørerne eventuelt har en anden person udklædt som julemand. Julenissen laver trylleforestilling med bugtalershow med den frække hund Vuffi. Julius Julenisse kommer rigtig gerne også som historiefortæller. Han er professionel historiefortæller.

Her er der mulighed for at få cirkusgrisen Svineline med. Hun er så blevet til Julegrisen Svineline med rigtig nissekjole og nissehat på. Hvis det er stor sal eller udendørs, kører julenissen hende en tur rundt i trillebør.

Koncept 3 - Julemandens værksted
Julius Julenisse kommer ud med sin transportable høvlebænk og saver alle mulige ting ud i træ. Det kan være dyr til bondegården eller vilde dyr. Eller monstre, som børnene selv har tegnet. Det kan være biler og ting til Barbie og Action Man. Størrelsen af tingene afhænger af, hvor lang kø der er. God erfaring fra Bauhaus.

Det kan også være rollespil-våben af skumgummiplader. Det kræver mere plads og mere tid.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julemanden fra Faxe er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Julemanden fra Faxe

For booking af Julemanden fra Faxe ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk