Carol Singers

make the stars twinkle

Med de ægte traditionelle engelske Christmas Carols og lystigt swingende amerikanske julehits synger vi julestemningen ind i hjerterne på alle!

 

Carol Singers

 

Sæt 1. Vi kommer klædt som rigtige Carol Singers, så oplevelsen bliver som i England, hvor disse små og store kor går fra dør til dør i juletiden. En smuk og helstøbt oplevelse - med den varme, der stråler ud fra de gamle sange, somtrænger lige ind i hjertet, spreder sin klang - og giver os og jer en glædelig juletid!

Sæt 2. Synger vi alle de amerikanske julehits som I'm dreaming of a white Christmas, Rudolf, Santa Claus is coming to town osv. Med humør, elegance og fantastisk barbershop lyd.

En god blanding af flotte gamle salmer og lystige sange finder plads i hele programmet og vores gode humør og varme smil, får selv den koldeste dag til at virke lidt varmere og gør et bragende og smukt performance med klasse og humør til et hvert julefrokost arrangement.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Carol Singers er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Carol Singers

For booking af Carol Singers ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk