En kort - en lang

Børnemusik

Festlig duo med fuld pizzaskrue, klaverboksning og saxofontrut

 

En kort - en lang

 

Det er en fornøjelse at se børnene gøre store øjne når Jesper (den lange) tager sin saxofon op af den mystiske kasse, spiller på den lille minifløjte eller giver en jazzsolo på klaveret.

Når Thomas (den korte) samtidig med spiller swingende rytmer på sin pizzabakke, giver en mundharpesolo eller går ned blandt børnene med sin kazoo i munden og får børnene til at danse med, er det bare festligt!

Det er noget der rammer børn i alle aldre - og voksne. Kombinationen af en mand der elsker at spille jazz på pizzabakker og en klaverboksende multimusiker der også spiller på saxofon, fløjter, trommer, guitar m.m. - gør at denne koncert er et festligt fyrværkeri af toner i børnehøjde.

Man kan kun gå glad hjem efter sådan en koncert!

Masser af kendte børnesange sat sammen på en underholdende måde af to uddannede musiklærere med mange års erfaring med børn og som udøvende musikere.

"En kort - en lang" har et bredt udvalg af koncerter for børn - og voksne, i alle aldre.

Juleunderholdning
Det er jul, det er gaver, det er nissehuer. Med Sjov og ballade, julebamser, juledanse og julelege.

Søren Banjomus til julebal i Nisseland og Pyrusrock.

Masser af kendte juleklassikere med swing i.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på En kort - en lang er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på En kort - en lang

For booking af En kort - en lang ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk