Snobberne / Rytteriet

Komik og underholdning

Intet emne er for lille eller for stort til at de to millionærer Fritz og Lille Poul giver deres syn på tilværelsen. Nu har du mulighed for at booke dem til dit næste arrangement.

 

Snobberne / Rytteriet

 

Rytteriet, alias skuespillerne Martin Buch og Rasmus Botoft, har taget Danmark med storm og storhitter i øjeblikket på Bellevue Teatret samt DR2 med satireprogrammet af samme navn.

Universet spænder vidt med genkendelige og elskede karakterer som de to småpludrende, evigt liderlige og halvsnadrede snobber, Fritz og Poul med hang til sprut og unge Au Pair-piger, der højtråbende, og uden at lægge fingrene imellem, kommenterer på alt fra verdenssituationen til deres eget, selvcentrerede liv i sus og dus. Stripper Jens (Martin Buch), hvis hedeste drøm det er at blive professionel mandestripper. Rasmus Botoft som Den lille Gumbas, der tager publikum med ud på sindsoprivende drømmerejser ind i sindet, hvor alt utænkeligt sker, og du derefter går ud i livet med fornyet energi samt ikke mindst Erik og Else, ægteparret fra Helvede.

Så glæd jer til en aften i selskab med Rytteriet!

Snobberne, Fritz og Poul optræder som quiz-værter, og dette udi de fineste discipliner inden for snobberiet og quizzens kunstart - og med publikum som de (u)frivillige deltagere. Der spares ikke på hverken store eller små betragtninger om verdenssituationen i sin helhed eller skarpe kommentarer direkte henvendt til udvalgte publikummer. Alt sammen udført i den satiriske ånd, som vi kender fra Rytteriet alias Martin Buch og Rasmus Botoft.


Skønne Fritz har fået selskab af sin søde ven Poul. Mens Camparien flyder i en lind strøm bliver både stort og ikke mindst småt vendt.

Buch og Botoft kender hinanden fra deres tid på skuespillerskolen ved Århus Teater, og har siden været blandt de bærende kræfter i Tisvildelejerevyen. Martin Buch husker man måske som snobben Fritz, der i Rytteriet har fået selskab af sin søde ven Fritz. Rasmus Botoft kender vi bla. fra Mette Horns satire 'Er du skidt skat', hvor han spiller viceværten Razul.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Snobberne / Rytteriet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Snobberne / Rytteriet

For booking af Snobberne / Rytteriet ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk