Bazaar

verdensmusik tilsat klassisk og jazz

Peter Bastian, Anders Koppel og Flemming Quist Møller kan fejre musikalsk sølvbryllup i orkestret Bazaar

 

Bazaar

 

Bazaar er et orkester som krydser traditionelle genregrænser med verdensmusik tilsat klassisk og jazz.

Med en musikstil man ikke finder andre steder, er Bazaar uomtvisteligt et af landets mest personlige og velspillende orkestre. Bazaars koncerter er legendariske, og lige siden de startede for 25 år siden, har anmelderne været begejstrede.
Bazaar er uomtvisteligt et af landets mest personlige og vespillende bands, med en musikstil som ikke genfindes andre steder; der er kun eet band på den hylde Bazar ligger på:
nemlig Bazaar.

Inspirationskilderne er velkendte; alt mellem himmel og jord, men syntesen er usædvanlig.
Fordi Bazaar ikke insisterer på at kalde sig et jazz-orkester, bliver musikken ofte misvisende katalogiseret som folkemusik. Misvisende på trods af at musikerne rent faktisk kan spille "autentisk" næsten uden accent. Trods en indgroet modvilje mod at genrebetegne sin musik, er musikerne derfor modtsræbende gået med til at kalde den for en slags verdens musik,
men med et klassisk centrum, snarere end et udgangspunkt i jazzen;
selvom Bazaar skylder jazzen meget.

Musikken spænder fra helt fri improvisation til tætte, ofte virtuose, selvstændige gennemkomponerede stykker. Musikerne er ikke bange for noder, og bruger megen tid også ved nodepapiret for løbende at forny repetoiret.

I 2000 blev Bazaar "kongelig hofleverandør", idet de blev inviteret til at spille en gallakoncert i Sofia i Bulgarien for Det danske Kongepar og Den bulgarske President.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bazaar er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bazaar

For booking af Bazaar ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk