Cirkus 3

klassisk klovneunderholdning

Klovnetrio - Klovneshow. Med 30 års erfaring laver Cirkus 3 rigtige gode gammeldags uforfalskede klovnenumre. Det er den klassiske klovnetrio, som udfolder sig i fuld flor. Klovnetrioen er opbygget traditionelt med den hvide klovn Alfredo som syntes han er guds gave til alt og alle. Han er utrolig selvoptaget og kan ikke gøre noget forkert.

 

Cirkus 3

 

Over for ham er der Charlie og Binalto (de 2 auguster) som tager alt bogstaveligt og syntes de skal hjælpe hver gang de har chancen. Det kommer der jo konstant konflikter ud af til evig morskab for publikum. Børn og barnlige sjæle nyder at se Alfredo som autoriteten, blive taget på ordet og pillet ned. Der er ingen tvivl om hvor loyaliteten er.

Klovnenumrene er bygget op på den klassiske måde hvor Alfredo vil vise alle sine færdigheder og Charlie og Binalto gang på gang kommer til at forpurre dem. Ikke af onde hensigter nærmere naiv godhed. Det er den form for klovnerier som alle skal opleve da det ligger dybt i vores kulturarv. I utallige sammenhæng bliver klovnefigurerne trukket tydeligt frem. Derfor er det vigtigt at kende dem, forstå dem og helst elske dem. Der ganske få traditionelle klovne tilbage i dagens Danmark. Cirkus 3 er landets ældste og pt. eneste klassiske klovnetrio der præsenteret et helt show på 45 min.

Cirkus 3 medbringer selv alt hvad de bruger, så arrangørerne skal ikke tænke på andet end at børnene er der og sidder godt. Cirkus 3 har optrådt sammen siden 1979 og fik deres helt store gennembrud da DR TV i 1989 lavede de spots som er vist over 200 gange i "Fjernsyn for dig". Her starter de med at komme kørende ind på en gammel motorcykel med sidevogn og efter deres nummer stikker Charlie og Binalto af fra Alfredo på motorcyklen. Det har givet dem tilnavnet "klovnerne på motorcyklen". Med tilsammen over 4000 optrædener igennem årende er Cirkus 3 kendt i hele Danmark.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cirkus 3 er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Cirkus 3

For booking af Cirkus 3 ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk