Freestyle Phanatix

breakdance, hiphop, workshops

Freestyle Phanatix er skandinaviens største professionelle breakdance-trup og og har over 2000 forestillinger og workshops bag sig i skandinavien og europa. Truppen er dobbelt skandinaviske mestre i breakdance, dobbelt svenske mestre og skandinavisk-baltiske mestre. Ydermere har Phanatix taget 2. Plads til de åbne UK-mesterskaber og 6. Plads til VM.

 

Freestyle Phanatix

 


Freestyle Phanatix er også et hiphop kollektiv med de bedste performere fra the old school, the new school og the next school. 3 Generationer med speciale i hiphop's stilarter. Truppens arbejde er gennemsyret af et budskab om åbenhed, sammenhold og at se dybere end hudfarve og baggrund. Bortset fra en manglende evne til at være usynlige og uimponerende, når Freestyle Phanatix altid udover scenekanten, og får publikum med sig, ligegyldigt hvem de optræder for.

Freestyle Phanatix har forskellige danceshows, danseteater som også kan kombineres med workshops.

SHOWET: "CRE8IVITY" - beats og breakdance

Med forestillingen Cre8ivity udforsker dansetruppen Freestyle Phanatix den kreative kraft gennem leg med tallet 8. Tallet otte har længe ageret 'rygrad' for megen hiphop- og rap musik, i form af den klassiske opbygning af et beat og en tekst; de otte taktslag i en linje, de "eight bars" der findes i et omkvæd og de 2×8 barer som udgør et vers. I Cre8ivity får dette klassiske mønster nye dimensioner og 8 viser sig at være nøgletal for liv og kreativitet

MEDVIRKENDE
Producent: Freestyle Phanatix // Dramaturg: Peter Dupont Weiss
Koreografer: Anja Jørgensen og Freestyle Phanatix
Artister: 6 dansere og 1 Human Beat Boxer
Varighed: 40 minutter
Aldersgruppe: Alle aldre
Turnéperiode: Efter aftale
Spilleområde: 8x6x2,5 (bredde, dybde, højde)

- Forestillingen kan laves uden lyssætning og tilmed udendørs.
- Forestillingen kan kombineres med workshops.
- Forestillingen er støttet af BG Fonden.

Cre8ivity er optaget i Billetkøbsordningen og godkendt til Refusion af Statens Kunstråds refusionsudvalg i kategorien Børneteater med 50% refunderet af det samlede beløb.

OM REFUSIONEN
- Freestyle Phanatix's forestillinger er godkendt til refusion i kategorien 'Børneteater'
- Refusionen udbetales fra Kunststyrelsen efter forestillingen har fundet sted.
- Som hovedregel skal alle spørgsmål vedr. refusion, herunder afregning og ansøgning, rettes direkte til arrangørens egen kommune.
- Hvis kommunen ikke kan svare på alle spørgsmål, rettes kontakt til Kunststyrelsen på telefon 3374 4500.


LID MERE OM Freestyle Phanatix

MED HVEM
Phanatix råder over et omfattende artistnetværk, der inkluderer de største profiler på den danske hiphop scene. Vi har færdige turneproduktioner og vi bygger shows i samarbejde med arrangøren. Gennem tiderne har Freestyle Phanatix samarbejdet med medier og brands som Voice TV & Radio, MTV, NRJ, Urban, Metro-Xpress, Tjeck Mag, Puma, Adidas, Wrung, DC-Shoes, DADA, EA-Games, Pepsi, Sprite, Coca Cola, Siemens, Eastpak, Tribal m.fl

HVAD
Freestyle Phanatix har en lang historie med mange oplevelser og erfaringer i rygsækken. Siden 1993 har truppen fortsat udvidet virkefeltet fra events, shows og battles til workshops og stort opsatte teaterproduktioner. Freestyle Phanatix's produktioner spænder fra power performances over danseteater til koncertproduktioner. Truppen laver workshops i alle grene af hiphop kulturen, dans, rapping, DJ´ing, graffiti og human beat boxing. Freestyle Phanatix organiserer bboy events årligt. Disse events styrker og samler den danske og nordiske breakdance-scene og booster unge upcoming b-boys' karriere.

HVOR
Freestyle Phanatix er baseret i Øresundsregionen og har ca. 150 turnédage og mere end 200 gigs om året i Danmark, Norge og Sverige fra nord til syd. Phanatix bookes til mange sammenhænge, fx åbningsceremonier, TVshows, sport-events, messer, prisuddelinger, udstillinger, festivaler, konferencer, natklubber, hiphop-jams, musikvideoer, teatre, biblioteker, kulturhuse og skoler. Udenfor Skandinavien har Phanatix optrådt i Tyskland, England, Belgien, Holland, Polen og Kina.

FOR HVEM
Phanatix's målgruppe er Kids, men der er altid fanskarer i alle aldre fra 3 til 99 år. Phanatix har optrådt for Kronprins Frederik og Mary ved åbningen af H.C. Andersen fejringen på Holbæk Teater og ofte er VIP's tilstede, fx har truppen lavet show for skiftende Kulturborgmestre i København og den danske Kulturminister.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Freestyle Phanatix er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Freestyle Phanatix

For booking af Freestyle Phanatix ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk