Kalle Pimp

BOOK KALLE PIMP TIL AT OPTRÆDE HOS JER NU!

Vinderen af Talent 2009 klar med ny single. Hvis du husker hvad Kalle Pimp leverede i semifinalen i Talent 2009. Så har han nu kastet sit første singlehit på gaden. Navnet er "Dagens Danmark"
Den omhandler de emner som ligger højest i medierne lige nu. Den har allerede ligget Nr.1 på iTunes Top10 Chart under Hiphop. Den har ligget Nr.1 på TDC music all over Downloads. Den er blevet taget så godt imod på landets Radiostationer. Et lækkert singlehit som både indeholder RockGuitar og HipHop. Og sidst men ikke mindst har Danmark faktisk allerede lært den uden ad!

 

Kalle Pimp

 

Kalle Pimp har rappet igennem mange år og været opvarmning for mange af de store danske rap-navne, men manglede lige det sidste for at slå igennem - her kom Talent 09 ind i billedet.!

Efter at Kalle optrådte første gang på scenen i Talent 09, kunne både dommere og seere fornemme at han var en rapper som både var scenevant, utrolig dygtig til at fange sit publikum og få dem med på beatet og ramme samfundsaktuelle emener. Derudover kom det frem at Kalle rent faktisk skrev sine sange fra gang til gang, i mellem han skulle på scene og optræde, hvilket kom gjorde at hans popularitet steg endnu mere og Kalle gik jo hen og vandt finalen med stor stil.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kalle Pimp er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kalle Pimp

For booking af Kalle Pimp ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk