Jens Ove Lund

tyrolermusik

Jodleren fra Studsgård alias Jens Ove Lund er Danmarks nulevende jodler Nr. 1. Jens Ove Lunds tilgang til musikken er den ægte glæde. Han synger og jodler sig ganske enkelt ind i publikums hjerter.

 

Jens Ove Lund

 

Jens Ove Lunds tilgang til musikken er den ægte glæde. Han synger og jodler sig ganske enkelt ind i publikums hjerter. Denne selvlærte jodler fra Studsgård ved Herning, som altid optræder med fjer i hatten, mestrer kunsten, at skrue op for publikums humørbarometer. Det har han gjort siden 1972.

I 1987 fik den navnkundige Jodle-Birge også øje på hans talent. Det resulterede i et venskab og et sjældent tekstsamarbejde. Sammen skrev de to teksten til Jens Ove Lunds melodi Hogagervalsen. Planerne om at indspille den sammen, blev desværre aldrig gennemført, men lige siden har der ofte været bud efter Jens Ove Lund både som entertainer og som medvirkende på andre kunstneres indspilninger. Senest har han medvirket på Fede Finn & Funny Boyz sangen "Innsbruck Tyrol". Sangen har vundet både guld og platin, og er med på Jens Ove Lunds seneste CD som bonustrack.

Jens Ove Lund har mere end 10 udgivelser bag sig og har optrådt på landets største TV-kanaler. Han blev kendt i vide kredse, da han sammen med programvært Thomas Mygind, fra TV3, lavede ni udsendelser af programmet "Svederen". Jens Ove Lund var også manden der stod bag Arriva-sangen, som blev sendt på TV2 Midt-Vest i forbindelse med et indslag om togstrejken i midtjylland.

Jens Ove Lund er et levende bevis på, at tyrolermusikken er fulgt med tiden. Det er svært ikke at blive bare en lille smule gladere, når man oplever ham på de skrå brædder. Repertoiret består hovedsagligt af dansksprogede tyrolersange. I løbet af de 2 sæt af 20 minutter vil man kunne høre helt nye oversættelser af sange hentet i Østrig, Schweiz og Tyskland, men også 100% danske sange ofte skrevet af ham selv.

Endvidere på vegne af Bent Thøger Olesens fond som den eneste her i Danmark, har jodleren fra Studsgård fået lov at ændre i sidste omkvæd i teksten "...du burde købe dig en tyrolerhat..." til "...nu har jeg købt mig en tyrolerhat".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jens Ove Lund er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jens Ove Lund

For booking af Jens Ove Lund ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk