Christina Chanée og Tomas n'evergreen

Vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2010

Chanée & n'evergreen vandt det danske Melodi Grand Prix 2010.

 

Christina Chanée og Tomas n'evergreen

 

Duoen Chanée & n'evergreen der er en ny konstellation på den danske musikscene, bestående af de to sangere, komponister og musikere Christina Chanée og Tomas n'evergreen. Duoen der på fot vis vandt det danske grand prix.

Ring og hør om de mange muligheder for at opleve Christina Chanée og Tomas n'evergreen "live" til jeres næste arrangement.

Chanée & n'evergreen er i øjeblikket ved at arbejde på nye sange med henblik på album release.

In a moment like this er skrevet af det svenske team Erik Bernholm, Henrik Sethson og Thomas G:son og er en pop/rock sang der leder tankerne i retning af både "The Police" og Grand Prix veteranerne "ABBA".

Thomas G:son er en erfaren herre i Grand Prix sammenhæng har skrevet et utal af sange og haft 16 kompositioner med i det internationale melodi grand prix (Eurovision Song Contest).

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Christina Chanée og Tomas n'evergreen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Christina Chanée og Tomas n'evergreen

For booking af Christina Chanée og Tomas n'evergreen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk