John's guld

John Morgensen kopiband

Først tror du det er John Mogensen - så tror du det er løgn.
John's guld er navnet på det nye orkester, der udelukkende fortolker John Mogensens gode, gamle sange.

 

John's guld

 

Orkestret består af fem gutter på den erfaringsmæssige gode side af de 50 år: Jørn West der synger, Steen Uffe Jørgensen på guitar, Klaus Johansen på bas, Kim Hasselstrøm Nielsen på trommer og Bent Fogt Bakken på klaver.

Bandets medlemmer:

Bent Fogt Bakken
56 år - pianist og sanger. Bent startede på klaveret, da han var fem år og spillede klassisk musik de næste 11 år. Da rykkede The Beatles for altid ind i sjælen, og de efterfølgende år spillede Bent i forskellige rock- og beatorkestre.

Bent fik sit eget første professionelle orkester med Melody Swingers og spillede senere som pianist og keyboardmand i Winnie & Blue Stars. Han levede af musikken i seks år og har spillet norden tynd i alle afskygninger af restauranter og forsamlingshuse.

Han stoppede i 1979 og er først blevet aktiv igen de seneste år, som har budt på flere job med blandt andre Maja Rømer-band. Bent er tidvis fast pianist for storyteller Carsten Islington og spiller derudover til børneteater samt optræder alene som pianist og sanger.

Jørn West
Jørn er orkestrets sanger og har i mange år sunget John Mogensens sange. Han har haft rollen som JM i det kendte teaterstykke En nat med John Mogensen. Udover at synge i bandet tager Jørn alene ud med sin guitar og underholder med bla. JM og andre gode, danske visesange.

Jørn 54 år og autodidakt. Efter sigende rammer han JM meget præcist i sin udlægning af sangene. Derudover er han også meget tæt på at være i samme vægtklasse som JM, så ligheden er tæt, bortset fra Jørns grå hår.

Kim Nielsen
Kim er kvintettens grydebanker, for nu at blive i den John Mogensenske jagon. Han spiller et trommespil, som på solid vis får bandet til at swinge. Kim har medvirket i John Mogensen kaberet på Søholmscenen i adskillige år og har en indlevelse og stor kærlighed til Mogensens sange.

Klaus Johansen
Klaus er orkestrets bassist og det eneste medlem, som ikke kommer fra Ringsted-området. Han har dog bevaret kontakten til musikmiljøet i det midtsjællandske, efter han bosatte sig i Herlev.

Klaus har en bred musiksmag og er med i mange musikalske sammenhænge med rock-, teater- og Big Band-musik.

Steen Uffe Jørgensen
Steen har i mange år spillet guitar i en bred vifte af rock, viser og teater. Han har i en årrække været på turne i Skandinavien med et 60'er-band og har altid holdt af alt godt fra musikkens verden.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på John's guld er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på John's guld

For booking af John's guld ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk