Claus Elgaard

Foredragsholder

Han har været medietræner for adskillige politikere og erhvervsfolk. Claus Elgaard har været studivært på TV2 i 15 år hvor han primært dækkede sport og underholdning. Claus Elgaard kan bookes til foredrag med baggrund i sin bog "Livet som indsats - en ludomans bekendelser"

 

Claus Elgaard

 

Herudover har han været på Danmarks Radio i 4 år som journalist og været nyhedsvært på TV2 Østjyllland i 3 år.

"Med livet som indsats" - et foredrag om misbrug, løgne, kærlighed og død.
Claus Elgaard var en af TV 2's mest eksponerede sportsværter. Altid velklædt og altid velforberedt. Men bag facaden var hans liv et kaos. I Med livet som indsats fortæller TV 2-vært Claus Elgaard for første gang om sit livs mareridt - et spillemisbrug, der i flere år kontrollerede hans liv, og som bogstaveligt talt var tæt på at slå ham ihjel.

Med livet som indsats er også historien om Claus Elgaards opvækst i skyggen af storesøsterens død. Om faderens spille- og alkoholmisbrug. Om et forlist ægteskab og et kaotisk kærlighedsforhold, som endte med en tragisk død.

Endelig er det beretningen om den behandling for ludomani, som Claus Elgaard tog imod i 2007, og som hjalp ham med at vinde livet tilbage.

Claus Elgaard kan i øvrigt tale om:
Teambuilding
Ledelse og samarbejde
Journalistik og kommunikation
Konfliktløsning
Coaching
ForandingsvillighedØnsker du yderligere oplysninger og priser på Claus Elgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Claus Elgaard

For booking af Claus Elgaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk