Charlotte Guldberg

Solist

Charlotte Guldberg er skuespiller og sanger, uddannet fra skuespillerskolen ved Århus Teater og debuterede i rollen som Maria i The Sound of Music på Det Ny Teater, en præstation hun modtog Reumerts Talentpris for.

 

Charlotte Guldberg

 

Hun har senest spillet ministersekretær Karina i DR´s Forbrydelsen 2 og er netop nu aktuel som en særdeles anmelderrost Mary Poppins på Det Ny Teater.

Charlotte Guldberg har spillet hovedroller i bl.a. Evita, The King and I, Oliver!, Beauty and the Beast, samt medvirket i adskillige revyer og teaterstykker. Anmelderne har stået i kø for at rose hendes optrædener og har ved flere lejligheder kaldt hende et fund med internationalt format.

"Hun har det hele"
Berlingske ******

"dansk musicals mest naturlige og muntre sangfugl. Den kvinde kan alt på en scene."
Information

Charlotte Guldberg leverer en toppræstation.havde Danmark været et engelsktalende land, ville hun for længst være blevet engageret til et hav af udenlandske musicalscener"
Børsen ******

Med sit dramatiske talent og sin indlevelse leverer Charlotte Guldberg et show med international kvalitet med de bedste sange fra musicalverdenen blandet med de bedste fra den danske sangskat.

Her får du hele repertoiret fra den intime eller humoristiske vise til
de største Broadway hits.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Charlotte Guldberg er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Charlotte Guldberg

For booking af Charlotte Guldberg ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk