Duo Capriccio

Kirkekoncert

Musik i topklasse - med holdning og humor.

 

Duo Capriccio

 

Dagmar Ginnerup er uddannet pianist fra Nordjysk Musikkonservatorium. Videre studier i England ved prof. Gordon Fergus Thompson. Aktiv som kammermusiker og akkompagnatør og er endvidere privatpraktiserende klaverpædagog. Siden 2001 fast duopartner med sopranen Vibeke Højlund i Duo Capriccio. Sammen har de afholdt talrige koncerter og kurser i sang og interpretation. Dagmar Ginnerup er desuden uddannet organist og virker ved to kirker i Århus-området.

Vibeke Højlund er uddannet sanger fra Det jydske Musikkonservatorium og har endvidere studeret hos Oren Brown, Susanna Eken, Anna Reynolds m.fl. Er ansat som docent i sang ved Vestjysk Musikkonservatorium og som underviser ved Afdeling for Musikvidenskab, Aarhus Universitet. Virker desuden som solist indenfor lied- og oratorierepertoiret overalt i Danmark og har indsunget flere programmer til DR med danske sange og tyske lieder. Vibeke Højlund har stor erfaring som kursusleder i sang og stemmetræning gennem de sidste 15 år.

Duo Capriccio holder koncerter i hele landet. Her er koncertmulighederne:

1. Muser, madonnaer og madammer
En smagsprøve på de mange forskellige kvinder i musikken: Den fromme Jomfru Maria, den søde norske Solveig, Christian d. 2's elskerinde Dyveke, den kølige Irmelin Rose, den dæmoniske Carmen og den elskelige Mimi fra operaen La Boheme.

2. Kim, Kai & Co
Danske viser og sange med tekster og musik af Kim Larsen, Kai Normann Andersen, PH m.fl. Et afvekslende causeri, der også indeholder oplæsning og fællessange med kommentarer om danskheden - alt sammen med holdning og humor.

3. Alle tiders kirkesang
Solosangen i kirken som den har lydt op gennem historien. Store arier, geistlige lieder og spændende bibelske sange formidlet med små historiske kommentarer. Sangene akkompagneres på orgel eller klaver.

4. Klassiske favoritter
Klassiske sange og arier med musik af bl.a. Händel, Mozart, Grieg, Heise, Carl Nielsen, Puccini og Bizet. Korte fortællinger til stykkerne med et glimt i øjet.

5. Nordiske romancer og sange
Et varieret og spændende program med kendte og mindre kendte sange og viser, som indfanger den specielle nordiske tone. Enkelte fællessange.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Duo Capriccio er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Duo Capriccio

For booking af Duo Capriccio ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk