Landsholdet

Partyband

Er du TRÆT AF suppe-steg-og-is-musik? Vil du have LIVE-FESTMUSIK, men gider ikke høre Orgel-Erling eller Harmonika-Henning slå takten an til "Kære Lille Mormor"? Så er LANDSHOLDET din skudsikre leverandør af sprudlende feststemning, fede danserytmer, lækker soulstemme, vilde guitar-soloer og alt derimellem.

 

Landsholdet

 

Landsholdet er en ung, københavnsk TRIO, der spiller alle dine yndlings Pop-, Rock-, Soul-, Folk-, & Club-Hits.

Landsholdet er et ungt men rutineret hold, der også spiller i mange andre konstellationer, og som har spillet til 200+ fester i hele landet, hvor vi i de beskedenhed aldrig har prøvet andet end fuld tilfredshed og overrumplende taknemmelighed og glæde.

Landsholdet sætter en stor ære i at tilpasse os forskellige arrangementers stemning og kan med deres store repertoire klare opgaver som Klub/Diskotek, Pubber/Barer, Reception/Cafe, Bryllup, Fødselsdage osv.

Landsholdet er:

Jonas Jarlkov
Jonas er Landsholdets percussionist og hovedleverandør af fede beats & rytmer, der holder dansegulvet kogende hele natten. På Landsholdet spiller Jonas "Cajon" - et altid opsigtsvækkende sydamerikansk slagtøjsinstrument - som på overraskende vis kan gøre det ud for et helt trommesæt. Han er desuden blevet udtaget til at synge kor på Landsholdet. Jonas lever af at spille koncerter og undervise på trommer, og har stor erfaring fra mange bands, tv-produktioner & studieindspilninger. Med sine sikre, energiske beats skaber Jonas fundamentet og rygraden i musikken - han er med andre ord Landsholdets offensive forsvarskæde.

Bo Blaksteen
Bo er Landsholdets leadguitarist og store musikalske omdrejningspunkt. Han kan spille hvad som helst på guitaren og utallige festdeltagere har rocket betaget med på Bos lækre riffs og vilde soloer. Bo er ligesom Jonas desuden udtaget til at synge kor på Landsholdet. Bo har en universitetsuddannelse i Musikvidenskab og lever af at spille, producere og undervise i guitar, klaver og musikteori. Han har erfaringer fra utallige bands og live-jobs i forskellige genrer, tv-produktioner og studieproduktioner. Med sin dygtighed, sit musikalske overblik og sin evne til arrangere og iscenesætte er Bo Landsholdets midtbanegeneral.

Morten Maegaard
Morten er Landsholdets forsanger og rytmeguitarist. Morten kan synge alt fra Johnny Cash til Britney Spears og giver publikum en oplevelse af energi og nærvær, som kan sætte gang i enhver fest.

Med sin soulstemme og sit talent som entertainer giver Morten musikken det endelige udtryk og har stor indflydelse på Landsholdets unikke lyd.

Morten er frontmanden, hovedleverandøren af underholdning og energi. Han er Landsholdets angriber.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Landsholdet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Landsholdet

For booking af Landsholdet ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk