Bjarne G. Nielsen

H C Andersen

Bjarne G. Nielsen er uddannet skuespiller på Statens Teaterskole i København, og "mødte" ved et tilfælde eventyrdigteren H.C.Andersen for 24 år siden i Bakkehus-museet på Frederiksberg, og siden har de to været uadskillelige.

 

Bjarne G. Nielsen

 

-Jeg vidste med det samme at det kunne blive mit livs rolle og gik straks igang med at skrive en lille forestilling der passede i museets rammer. (H.C.Andersen kom selv i Bakkehuset som 16 årig med sine første skriverier, fyldt med fejl. Det var jo før computeren...!)

Siden har Bjarne G. Nielsen forfattet alt sit materiale om H.C.Andersen selv - og er idag en af de mest kreative og originale fortolkere af den gamle forfatter og har henrykket børn såvel som voksne med sin humoristiske tilgang til figuren. - Jeg ønsker at publikum føler at det er H.C.ANDERSEN de møder - og ikke en skuespiller med høj hat, og leger publikum med opstår der magiske øjeblikke!

Bjarne blev engageret i TIVOLI i København i 2000-01, da man ønskede at lave noget ekstra for børnefamilierne. Her optrådte han bla. i børneteatret Valmuen med sin egen forestilling;"H.C.Andersen på Hovedet." samt lavede matinè optræden i Glassalens Cafè. For resten af pengene kunne man møde ham rundtom i haven på (walk-around), hvor han faldt i underholdende snak med Tivolis mange gæster, fra ind og udland. I 2003-07 var han fast sommerattraktion i Jesperhus Blomsterpark på Mors i Vestjylland, hvor han bla. sang en koncert på parkens friluftscene. Han har også lavet "ad-hoc" arrangementer på Dyrehavsbakken.

Konceptet er efter mange års seriøst arbejde med H.C.Andersen blevet temlig omfangsrigt. En meget populær event er PAPIRKLIP som Bjarne G. Nielsen behersker. Her er flokken af børn og bedstemødre uendelig. Klippene, af farvet glanspapir, kan også klippes efter ønske. De foræres væk, klæbet op på et stykke hvidt karton og med en personlig hilsen på, er de lige til at hænge op på væggen derhjemme, som et billede. Under klipperiet synger og fortæller Andersen historier, der evt. hænger sammen med klippene. SMÅ TEATERFORESTILLINGER (af ca en halv times længde) byder Bjarne også på omkring H.C.Andersens liv, med lyd, musik og sang. - Da jeg optræder en del for voksne, rummer konceptet også foredrag, show, oplæsning...-Jeg laver BYEVENTS over hele landet, hvor jeg agerer i forskellige sammenhænge, og dette indeholder desuden en god gang improvisation., samt koncurrencer, sang på torvet, teater på biblioteket, tale til borgmesteren og hestevogn igennem byen.

Bjarne G. Nielsen vil desuden være kendt fra tv - hvor han i rollen som H.C.Andersen medvirkede i 5 afsnit af tv-3` "2900 Happiness" - samt som præst i satireserien BINGOLAND på DR-2. Rollens originalitet har bragt ham til; Beograd, Shanghaj, Beijing, Mexico City, Cannes, Bruxelles, Frankfurt, Køln, Malmø, Stockholm og Oslo.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bjarne G. Nielsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bjarne G. Nielsen

For booking af Bjarne G. Nielsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk