Sheryl Crow Jam

Kopiband

Tribute to an american icon... Lige siden den amerikanske singer/songwriter Sheryl Crow bragede ind på verdens hitlister med singlen All I Wanna Do - har hun stået med et af sine velformede ben i countrypoppen...

 

Sheryl Crow Jam

 

...og det andet i den beskidte skramlede bluesrock.

Det dugfriske tributeband, Sheryl Crow Jam, balancerer på den samme musikalske kant - og leverer Sheryls numre med begejstring, kærlighed og overbevisning.

Med sangerinden Janne Wils i den vokale forgrund og en håndplukket powertrio af rutinerede rockmusikere til at bakke hende op, er der fyret op til en fest med smukke vokalharmonier, skramlede rockguitarer og en supertight rytmesektion.
Få lejlighed til at synge med på numre som All I Wanna Do, If It Makes You Happy, The First Cut Is The Deepest, Soak Up The Sun, Strong Enough og mange flere monsterhits.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sheryl Crow Jam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sheryl Crow Jam

For booking af Sheryl Crow Jam ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk