Teater T.I.S. -Total Interessant Scenekunst

Show

Teater T.I.S.
-Total Interessant Scenekunst

Teater T.I.S. bringer "STOR KUNST" til din fest!

25 nov.- 18.dec. torsdag- lørdag kan showet bookes på bådteatret i hjertet af Nyhavn!

 

Teater T.I.S. -Total Interessant Scenekunst

 

Gribende kunst der driver af blod sved og kunstige tårer. Stærkt fysisk udtryk blandes med gakket satire i en stilart der er ny og anderledes. Et unikt show med to charmerende performere.
Professionelt har de to performere baggrund indenfor det "avantgarde" teater, og har derfor lavet et skarpt satirisk show, hvor de tager pis på sig selv som "finkultur" og politisk korrekte kunstnere.

Et nyt og anderledes show, som består af små numre, hvilket betyder at formen er fleksibel, og kan tilpasses arrangørernes ønsker.

"Et hylende morsomt underholdningsshow, det er ligessom stand-up, bare anderledes"
( publikum )

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Teater T.I.S. er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Teater T.I.S.

For booking af Teater T.I.S. ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Teater T.I.S. -Total Interessant Scenekunst er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Teater T.I.S. -Total Interessant Scenekunst

For booking af Teater T.I.S. -Total Interessant Scenekunst ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk