Kim Sjøgren

solist- og kammermusiker

Allerede som 3-årig begyndte Kim Sjøgren at spille violin.
Da han var 12, blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium.

 

Kim Sjøgren

 

Kim Sjøgrens debutkoncert, fandt sted, da han kun var l7. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig - den yngste i Kapellets historie.

Kim Sjøgren har som solist og kammermusiker turneret i det meste af verden. Han har samarbejdet med så forskellige kunstnere som Niels-Henning Ørsted Pedersen, Anne-Sophie Mutter, James Galway og Paile Mikkelborg - og indspillet en lang række værker, bl.a. Carl Nielsens violinkoncert og Vivaldl's "De Fire Årstider".

Alsidigheden afspejles også i hans mange andre aktiviteter, f.eks. har han komponeret TV- og filmmusik og optrådt som film- og revyskuespiller,

Kim Sjøgren danner duo både med guitaristen Lars Hannibal og med bassisten Mads Vinding. Han er medlem af Københavns Kammertrio, og han startede i 1989 Royal Danish Strings. I dag arbejder han også som dirigent og har bl.a. dirigeret Radiounderholdningsorkesteret og sit eget "Little Mermaid Orchestra".

Kim Sjøgren kan også også bookes med Little Mermaid

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kim Sjøgren er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kim Sjøgren

For booking af Kim Sjøgren ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk