Lone Boyd quintet

Jazzorkester

Lone Boyd quintet, tager med udgangspunkt i jazzen, fat på diverse standards, hovedsageligt amerikanske, men enkelte danske og brasilianske sniger sig dog ind, sammen med et par original numre.

 

Lone Boyd quintet

 

Kvintetten som består af sang, guitar, sax/klarinet, kontrabas og trommer kan lide at brede sig ud over jazzens traditionelle rammer, at eksperimentere, og lægger vægten på energi, ærlighed og det gode groove.

Bandet består af Lone Boyd: vokal - Uffe Steen: guitar - Henrik Møller: bas - Gregory Boyd: trommer og som ikke fast medlem men mest brugte, Christian Vuust: tenorsax og klarinet.

Juleunderholdning
Lone Boyd and The Christmas Swing'sters tager dig på en tidsrejse tilbage til dengang julen altid var hvid og man havde tid til at lave konfekt og klejner dagen lang.

Lone Boyd er jazzsangerinde og konservatorieuddannet sangpædagog, og så har hun en forkærlighed for de gamle juleklassikere som her støves af og leveres med elegance, kompetence og ægte juleglæde af både sanger og en yderst velspillende, professionel og rutineret trio bestående af kontrabas, guitar og trommer.

"Lone Boyd medvirkede bl.a. i TV2 Allstars hvor hun var med til at synge Bamse allstars til sejr"

Biografi
Lone Boyd startede sangkarrieren i 80'erne i Silkeborgbandet Zox sammen med bl.a. Esben Bøgh Laursen også kendt som Esben Langkniv.

Senere turnerede Lone Boyd landet rundt med Gospelbandet Vocal Art som hun startede sammen med Bebiane Bøje og Anette Kusk. De optrådte bl.a som solister på festivaller i kirker og i diverse tv programmer som DRs juleshow,"Toner fra Himlen" KKR og Norsk tv.

Lone Boyd har i min tid som sanger bl.a. lavet så forskellige ting som at være Backingsanger for Finn Nørbygaard i Showbizzerne på DR, backingsanger for Lis og Per i programmet Poplic service, også på DR, samt backingsanger i Dansktoppens 25 års jubilæum gallashow på DR, Derudover har Lone været backingsanger for den amerikanske gospelsanger William Davis m.m.

Lone Boyd har som solist bevæget mig rundt i de forskellige rytmiske genrer, som rock, pop, country, blues soul og jazz i en masse forskellige bands og konstellationer. Har været sanger i Gospelkoret "Opstand gospel choir" som medvirkede i filmen "Oh Happy day. Derudover skriver og komponerer Lone Boyd en del. Det resulterede i at hun i år 2000 blev valgt som en af de tyve finalister blandt mere end 200 indsendte, i singer songwriter konkurrencen "den store musikkonkurrence" som blev afholdt i Pumpehuset i København.

I 2002 blev Lone Boyd færdig som sangpædagog fra Det jydske musikkonservatoriums rytmiske afdeling og i 2003 tog Lone sin diplom eksamen fra konservatoriet.

Lone Boyd har følgende medvirket i Gospelshowet Joy and music, sunget med diverse Big Bands, udgivet cd'en "Lone Boyd synger Kai Normann Andersen" hvor et af numrene "Man binder os på mund og hånd" blev playlistet på P4. Lone Boyd udgav i 2006, med støtte fra Koda, en promotion cd med egne numre, hvoraf et af numrene "I miss U" ligeledes blev playlistet på P4.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lone Boyd quintet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lone Boyd quintet

For booking af Lone Boyd quintet ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk