Liv Oddveig Midtmageli

den norske mezzosopran

Liv Oddveig Midtmageli (LOM) er født og opvokset i Norge.

 

Liv Oddveig Midtmageli

 

Liv Oddveig Midtmageli er uddannet på Barratt Due`s Musikkinstitutt i Oslo (N), hvor hun i 1992 tog en musiklærereksamen. Har i 199" studeret på Musikaliska Akademien i Stockholm (S) og fra 199"-1999 på Det Fynske Musikkonservatorium hos operasanger og docent Lars Waage, hvor hun i 1999 aflagde diplomeksamen med udmærkelse.

Liv Oddveig Midtmageli har to gange moddaget et legat fra "Dronning Ingrids Romerske Fond", hvilket gav hende mulighed til at studere i Rom hos Maestro Sergio Oliva. Har desuden modtaget diverse legater for udenlandsstudier i New York og Luxembourg.

Som solist har Liv Oddveig Midtmageli medvirket i mange forskjellige sammenhænge, f.eks.:solist med Odense Symfoniorkester, solist ved Odense Symfoniorkesters kammermusikkoncerter, solist med Odense Filharmoniske kor, solist ved Promenadekoncert i Odense Koncerthus, hoved- og biroller ved Den Fynske Opera, "Pernille" i Nielsens Maskerade ved Den Ny Opera i Esbjerg. Sang i efteråret 2001 Rosina i Rossinis Barberen i Sevilla på Den Fynske Opera.

Liv Oddveig Midtmageli har som sanger og performer medvirket i en lang række koncerter med opførelser af ny musik. Blandt andet nævnes; Karl-Heinz Stockhausens "Am Himmel wandre ich" (Odense Performancefestival), Danmarkspæmiere af Clas Torstenssons "Urban Solo", flere gange deltagelse ved Musikhøst (Ny Musik I Odense) og senest en bærende rolle i Performancen "Hvor er Du?" af Lasse Tajmer og Kirsten Gravesen under Svendborg Festdage.

Ingo Schauser er født i Flensborg i 1967, opvokset i Tyskland og Spanien.

Har siden 1989 studeret hos pianistene Rosalind Bevan og Rudolfo Llambias ved Det Fynske Musikkoncervatorium, hvor han aflagde musiklærereksamen i 199" og diplomeksamen som musiker-performer i 1997, Som stipendiat af den Franske Stat i årene 199"-1995 studerede Ingo Schauser på "Ècole Normale de Musique de Paris" hos den spanske pianist og komponist Antonio Ruiz-Pipo, afsluttet med diplomeksamen med udmærkelse. 1997/98 opholdt Ingo Schauser sig i Rom, bl.a. seks måneder på Det Danske Institut, hvor han privat studerede hos Mirta Herrera med hjælp af legattildelinger fra bl.a. Danmarks Nationalbank, Augustinusfonden og Dronning Ingrids Romerske Fond Siden januar 1999 er IS bosat i Kbh. I oktober 1999 modtog Ingo Schauser et stipendium til at kunne bo og arbejde på Institutionen San Cataldo ( et tidligere kloster i Amalfi-bugten). Tildelingen af Nachumsens-legatet på 50.000 kr. muliggjorde i foråret 2001 et tre måneders studieophold på Rubinakademiet i Jerusalem hos pianisten Allan Sternfield.

Ingo Schauser har som pianist medvirket i mange forskellige sammenhænge; F.eks. opførelser af nyere dansk musik af bl.a. Nielsen Riisager, Nørholm ved arrangementer på Statens Museum for Kunst, medvirket i koncerten "In gewohnter Umgebung" af Carola Bauckholt på kunstmuseum Arken, indspilningen af Fini Henriques "Billedbogen" for Danmarks Radio. Desuden diverse solo og akkompagnementskoncerter ( med bl.a. kgl. operasangerinde Gurli Plesner) og solist med Det Fynske konservatoriets orkester under ledelse af Ole Schmidt i Odense Koncerthus.

Som medlem af Glinka-Trio har Ingo Schauser været med til at uropføre værker, der blev skrevet til ensamblet af Svend Hvidtfeldt Nielsen og Jesper Hendze. Uropførelsene blev transmitteret af Danmarks Radio i 1994 og 1995. Glinka-Trio har deltaget i DR´s kammermusikkonkurrence og har givet koncerter i Danmark, Frankrig og Litauen.

Fast duo med kgl. violinist Rikke Yde siden 2001. Div. koncerter i DK, desuden en måneds ophold med stipendium fra Dronning Ingrids Romerske Fond i juli 2001. I denne forbindelse tre koncerter i Italien; Nemi, Cività Vecchia og Rom.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Liv Oddveig Midtmageli er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Liv Oddveig Midtmageli

For booking af Liv Oddveig Midtmageli ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk