Gårsdagens Lys

Fortolkninger af danske salmer og sange

I mindst et århundrede har sange som "I Danmark er jeg født", "Hist hvor vejen slår en bugt" og "Nu falmer skoven trindt om land" ligget på danskernes læber. Men aldrig har de lydt, som de gør i dag ...

 

Gårsdagens Lys

 

Musikerne i Gårsdagens Lys har måttet overgive sig til de poetiske, smukke og begavede sange fra den danske sangskat, og med deres moderne fortolkninger af de klassiske tekster og melodier bygger de bro mellem fortid og nutid.

Orkestret har sangeren Morten Kjær i front, Thomas Ousager på percussion, Jakob Bonderup på kontrabas, elbas og guitar og Jens Ulrich Madsen på tangenter.

Ikke sjældent bevæger de sig ud på det dybe vand, som "blæsten gik frisk over" for mange år siden, og bidrager til en re-vitalisering af de gamle sange. Med stor respekt for det oprindelige materiale blæser de legesyge instrumentalister fornyet liv i de gamle melodier, og guidet af Morten Kjærs fantastiske vokal tages publikum med på en historisk rejse.

Medlemmerne af gruppen er alle oprindeligt uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske afdelinger og har i tidens løb spillet med kunstnere som Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, På Slaget 12, Sigurd Barrett, Johnny Logan, Mads Langer, Peter Belli og James Sampson.

Orkestret er cd-aktuelt med albummet, der slet og ret hedder "Gårsdagens Lys", og som følger årets gang i salmer og højskolesange fra 5 århundreder.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gårsdagens Lys er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Gårsdagens Lys

For booking af Gårsdagens Lys ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk