Shame

Danseorkestre

Shame er et fuldtids professionel band. Det betyder, at Shame bruger al vores tid og energi til at opretholde en så høj kvalitet som muligt.

 

Shame

 

Shame har stor erfaring med forskellige typer af jobs. De spiller over hele Sverige, men også internationalt, samt på krydstogtskibe mv. Det er alt fra private parter og bryllupper til store corporate events, pubber, restauranter.

Shame har også vist sig i SVT's big push "Dansband Fight" 2009:e

Shame har musik for enhver smag, som tilbyder alt fra dans til countrymusik, 50-60'erne, pop jingler, rock og 80'erne klassikere til hot 70's disco, heavy metal jingles, Latinoperler og de seneste hitlister m.m. Med andre ord, fra følelsesmæssige ballader til musik med gang i den.

Shame vælger musikken helt afhængig af publikum de har. De har ingen forudbestemte repertoire, men Shame tilpasser sig til den specifikke målgruppe. Det betyder, at de meget sjældent fejlbookes.

Shame har kendte musikere i bandet, der hører til blandt de bedste i Sverige. Shame har optrådt ved koncerter på "skansen", "upp till bevis" og har været backingband for mange af Sveriges største kunstnere.

Shame har fuld lyd og lys udstyr.

Shame er et firemandsband, men kan også bookes som en duo eller trio.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Shame er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Shame

For booking af Shame ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk