Basemen

Danseorkestre

Basemen er et orkester som blev dannet i 2005 men eneste tanke "at spille musik for sjov og glæde".

 

Basemen

 

Ambitionerne har gennem hele processen været høje og samtlige 5 medlemmer i bandet er selekteret blandt mange interesserede emner. Basemen føler at sammensætningen er perfekt med såvel
erfaring samt ambitioner blandet med 5 mands individuelle musiksmag. en blanding som gør Basemen til en "levende jukebox".

Basemen kan ikke sættes i "bås" som værende et f.eks "60'er" - "disko" eller andet form for koncept-band, derimod er Basemen gearet til at kunne spille for det publikum som findes på stedet.

Basemen er kendt for at "komme ud over scenekanten" og give publikummer en god aften i festens tegn.

Basemen repertoire er stort og bredt, og alle numrene er velspillede med vægten lagt på de detaljer som det enkelte musik-stykke har som kendetegn.

Aldersmæssigt er Basemen fra 30 til 50, hvilket vores musik afspejler..en skøn blanding af årtiers klassikere blandet med tidens trend.

Basemen har gennem vores udvikling været omkring i landet, hvor steder som Hotel Nyborg Strand, Nordea bank Sjælland, Kolding teater, Open Air koncerter, Ringe festival samt Hotel Pejsegaarden
er i Basemen bagage som gode referencer.

Basemen har alt nødvendigt udstyr til at kunne spille op til, såvel små fester til de største arrangementer og vor lastbil bringer dem overalt i landet, hvor Basemen professionelle lyd og lysanlæg bliver monteret med sikker hånd, til glæde for publikum.

Da Basemen's primære drivkraft er glæden ved musikken, tilbyder Basemen at spille for Deres publikummer til særdeles favorable priser. Alt efter de krav som stilles, kan vi underholde med alt "under middagen" til sidste gæst er taget hjem.

Såfremt denne lille skrivelse skulle have fanget Deres interesse er De velkommen til at sende en bookingforespørgsel.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Basemen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Basemen

For booking af Basemen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk