The Boss

Tribute to Springsteen

No 1 Springsteen coverband in Europe. Hvem er ikke til Bruce Springsteen? tænk på hele hans fantastiske og enorme bagkatalog af verdenshit på verdenshit... Det her er bare ægte, energisk og sveddryppende kærlighed til Rock'n Roll - til Bossen ham selv - og det kommer langt langt ud over scenekanten!

 

The Boss

 

The Boss - Tribute to Springsteen er det eneste Springsteen coverband i Nordeuropa, der udelukkende spiller alle de populære og kendte verdenshits... numre som "Born in the USA", "The River", "Hungry Heart", "No Surrender", "Glory Days", "My Hometown", "Fire", "Dancing in the dark", "Human Touch" og ikke at forglemme "Radio Nowhere", "The Rising", "Waiting on a Sunny Day", "Badlands", "Atlantic City", "American Land" og mange mange flere. The Boss tager os med på en forrygende og fantastisk rundrejse gennem Springsteen's utallige klassikere og verdenshits.

Forsangeren Michael "The Boss" Christensen er kendt fra bl.a. TV2's "Så det synger", kopibandet "Back to blue" og ikke mindst sine egne solistoptrædender som "Bossen himself". Han er ikke kun Danmarks eller Nordeuropas svar på "Bruce Springsteen" - han er virkelig en Boss værdig, og det helt ind i sjælen og ud gennem krop og hals! Lige fra ganske ung har idolet Bruce fyldt Michaels ører og hjerte! Guitaren er da også den samme - og hvem sagde håret? Højden? Skjorten? ...Og selve Bossens ansigt og sågar teksterne er så sandelig også tatoveret på både arm og krop! - Så mener man det virkelig! Her er intet lagt ud til tilfældighederne - Michael er bare The Boss No 1!

Med sin flotte og fantastiske stemme, sine meget kompetente og engagerede Springsteen-fortolkninger og den energiske, ægte og troværdige amerikanske "Bruce-agtige" optræden trækker han og resten af "The E-street-Bandet" os igennem et forrygende show, fra intim og dynamisk koncertstemning til superenergisk, sveddryppende rockkoncert med power, energi og udsædvanlig udstråling langt langt ud over scenekanten! - Der sparkes virkelig r.., så det batter! Michael bakkes nemlig op af et meget rutineret orkester: kernen fra kopibandet Back to Blue. Instrumenteringen spænder bredt fra trommer, bas, guitar og keyboard til elektrisk violin, mandolin og mundharpe!

"Vi bestræber os på at levere et så autentisk og gennemarbejdet musikalsk Springsteen-show som overhovedet muligt, med den glæde, energi og entusiasme, som kendetegner enhver Springsteen-koncert! Mest af alt giver vi folk en oplevelse og et genhør med Springsteen's univers - det brede musikalske udtryk, fra den hårde rock til de mere bløde ballader, hvor teksternes omdrejningspunkt er hverdagslivet og et brændende socialt engagement!".

The Boss har da også allerede begejstret alverdens trofaste Springsteen-elskere, og ikke kun rundt omkring i Danmark. Der arbejdes p.t. nemlig også på en mindre tourné i Norge.
"Vi startede ud med en totalt udsolgt åbnings-/premierekoncert i januar på Godset i Kolding. Folk var bare helt vilde - masser af positiv respons og begejstring - vores koncept var bare i orden. Herefter var vi i vinterferien i New York, hvor vi bl.a. spillede på La Fayette på Broadway. En uforglemmelig oplevelse for både publikum og band."

Efter en tur i studiet for indspilning af demo-CD var det tid til at komme på landevejen - vi har virkelig også fået utrolig meget ros, støtte og pæne ord hele vejen rundt på diverse danske spille- og koncertsteder samt festivaler. Bl.a. skrev Frederiksborg Amts Avis om vores koncert på Frederikssund Festivalen: "...og især The Boss - Tribute to Springsteen fik for alvor publikum med. Alle rejste sig og var med i festen", fortæller Torben Nielsen, der er formand for Frederikssund Festival.

Talemåden "vogt Dem for efterligninger" kan ikke bruges her, for det er som at være til koncert med The Boss himself! Glæd dig!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Boss er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Boss

For booking af The Boss ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk