Clements All Stars

Partyband

Her får du årets fest

De bedste artister og de største hits

 

Clements All Stars

 

Her får du årets fest

De bedste artister og de største hits

En sikker vej til en succesfuld aften med både fest, dans og original koncert oplevelse.
Clements All Stars er et band bestående af nogle af de mest rutinerede musikere i Danmark. De har alle spillet med de største artister i landet og på en lang række musicals og tv shows. Du kan derfor være sikker på at få et produkt i absolut topklasse.
Gennem professionel og erfaren rådgivning kan du have direkte indflydelse på et shows opsætning, ved valg af bandets sammensætning samt valg af en eller flere solister.
Du har hermed mulighed for at skabe et unikt arrangement med garanti for højeste kunstneriske kvalitet.

" a night to remember"


Clements All Stars blev ikke født over en nat. Bandet er et resultat af en fremgangsmåde i forhold til at sætte en aften op, som tog form over nogle år. Konceptet med et fast band og forskellige solister var en måde, hvormed bandet og en arrangør kunne skabe et varieret program og stadig holde en rød tråd.

Trond Clements havde i midten af 90´erne et band ved navn "Clements Blue Corner". Bandet spillede en blanding af Jazz og Hip hop, ofte feat. Al og Kuku Agami, Karen (Mokuba) og Natasja. Denne blanding var på det tidspunkt en ny ting og bandet fik også hurtigt medvind og spillede bl.a. i Norge, Sverige og Tyskland og løbende på de fleste klubber i Kbh.

Et af de steder, hvor bandet spillede rigtig meget var Park Cafe. De mange koncerter på Park resulterede i mange varianter af bandet. Der var flere og flere solister involveret i koncerterne og de forskellige konstellationer endte med at hedde forskellige ting.

Trond Clements søsatte her bl.a. talk-showet "Midnight Special" feat. bl.a. Casper Christensen, Lars Hjortshøj, Jan Gintberg mfl. Det var også her Trond Clements sammensatte Zindy og Kuku under en række koncerter. Det blev efterfølgende i en anden sammenhængkendt som Zindy Kuku Boogaloo. Park Cafe har på mange måder haft en stor betydning for det Købanhavnske musikmiljø, drevet af den daværende ejers ønske om et fuldt musik program og "gang i gaden".

En anden restaurant nord for København havde et ønske om at lave et underholdningsprogram hvor arrangøren ikke selv skulle sammensætte et program aften efter aften. Trond Clements blev kontaktet og i samarbejde med bl.a. Claes Antonsen blev der lagt et varieret program for torsdage, fredage og lørdage med nogle af de største navne i landet.

Navnet Clements All stars kom først til senere, men konceptet med et fast band og de mange solister tog over disse år form og Clements All Stars var født. Bandet har efterfølgende spillet som husband på flere klubber, i tv-shows til private fester og til firmafester.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Clements All Stars er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Clements All Stars

For booking af Clements All Stars ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk