Hatteteater

Teatersport med børn

Velkommen til et professionelt improvisationsshow med hatte, børn og historier! Det er overraskende, poetisk, fantasifuldt, somme tider lidt uhyggeligt, men altid morsomt og underholdende . - også for publikum!

 

Hatteteater

 

Hatteteater er kreativ teaterleg for og med børn.
Hatteteater er især sjovt for børn i alderen 3-10 år.

På scenen hænger 20 forskellige hatte. En gruppe børn fra publikum inviteres op på scenen. Her vælger de hver sin hat og en rolle som de synes passer til lige netop den hat. Så kan forestillingen begynde. Med hjælp fra publikum og børnene på scenen opstår den ene vanvittige historie efter den anden, når historiefortælleren improviserer sjove teaterstykker med udgangspunkt i børnenes roller. Og der er nye børn og måske (?) nye roller med i hver historie. Oplev drager, hekse, feer, trolde, prinser, prinsesser, spøgelser, tyve, mariehøns, edderkopper, løver, trolde, soldater, politibetjente, riddere rockere, krokodiller, rummænd, landmænd, fine damer og mange flere. I nye forklædninger og samarbejde på tværs af køn, alder og rollevalg! Med respekt for det enkelte barns grænser.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hatteteater er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Hatteteater

For booking af Hatteteater ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk