Kaptajn Klap - Sprog og musik for de små & Krokodillen Krokodelle

Børneunderholdning

Kaptajn Sangskriver og børnebogsforfatter Ulla Rasmussen fra børnemusikteatret Palle Pirat kommer nu med en hel ny soloforestilling om sprog, musik og kommunikation for de små. Forestillingen tilbydes specielt til børnehaver og her møder man Kaptajn Klap (alias Ulla Rasmussen) ved en pædagogisk og lærerig event for aldersgruppen 3-5 år.

 

Kaptajn Klap - Sprog og musik for de små & Krokodillen Krokodelle

 

Kaptajn klap kan tilbyde to show:

1) Pædagogiske forestilling: "Sprog og musik for de små"
2) For hele familien: "Kaptajn Klaps Soloshow"

Kaptajn Klaps nye mission:
SPROG OG MUSIK med DE SMÅ

Ulla Rasmussen, der også er uddannet pædagog, har i sin nye forestilling lagt stor vægt på indlæringsværdien og udvikling af sprog og kommunikation hos målgruppen gennem sang, musik og leg.
Forestillingen varer ca. en halv time og tager udgangspunkt i snak og sprogforståelse, indpakket i musik og bevægelse. Det er både sjovt og legende lærerigt.

Nogle sange vil indlæres gennem gentagelser og nogle ved rim og remser. Andre formidles igennem snak med Kaptajn Klaps medbragte papegøje (en dukke), som også kan have svært ved at forstå det danske sprog indimellem. Og det udvikler nogle sjove dialoger. Der vil være sanglege, hvor børnene lærer at koordinere ord med bevægelse og leg. Der vil også være sjov og hygge. Klar Pirat Start - vi skal ha' det rart!
For institutionen og børnene kan et besøg af "Sprog og musik for de små" blive en spændende, anderledes og lærerig begivenhed, der sætter spor og huskes som en god oplevelse.

Og alene det, at institutionen kan få besøg af en af Danmarks mest rutinerede børneentertainere - selveste Kaptajn Klap fra Palle Pirat! - kan også blive en minderig oplevelse, der skænker stor glæde blandt børn, personale og forældre og vil huskes længe.

---------------------------------------------------------------

Kaptajn Klap Soloshow:
KAPTAJN KLAP OG KROKODILLEN KROKODELLE

Kaptajn Klap synger og fortæller sørøverhistorier

Normalt står Kaptajn Klap (alias sangskriver Ulla Rasmussen) ved roret i Palle Pirat, der har glædet tusindvis af børn gennem årene, både med det store femmands-orkester, med Palle Pirat Duo og med de ni cd-udgivelser.
Men nu har Kaptajn Klap erobret sit helt eget show!!
Helt alone on the rocks er kaptajnen dog ikke, for med i bagagen kommer både Krokkedillen Krokodelle, Papegøjen Pavarotti, en skattekiste, en guitar, trylleri og selvfølgelig nogle Palle Pirat sange.
Kaptajn Klap har rejst på de syv have i mange år. Oplevet lidt af hvert og har gemt mangen en (sø)røverhistorie i skattekisten.

Farlige pirater og andet godtfolk

Kaptajnen har mange minder på lager og elsker at fortælle om sit møde med både monstre, farlige pirater og andet godtfolk.
Med hvad er en god historie uden en god omgang sang og musik? Derfor medbringer Kaptajn Klap altid sine vigtigste ting her i livet: Sin ædle guitar og sit gode humør.
Der vil helt sikkert blive sunget om "Hvad skal du være, når du blir stor", danset "Monsterdans" og undervist i Kaptajnens egne helt specielle halsbrækkende sørøverdans.
Glæd dig til en overraskende oplevelse med specialiteter fra de syv have. En hyggelig og lidt uhyggelig - intim forestilling med musik, sang, saltvand, sørøverhistorier og piratdans.

Forestillingen henvender sig til børn - og deres voksne piratforældre, bedsteforældre, pædagoger og andre piratfolk. Velegnet til biblioteker, kulturhuse, børnehaver, fødselsdagsfester, sommerfester, vinterfester, sørøverparty, andre fester og sjove arrangementer. Kaptajn Klap glæder til at møde jer alle samme. Kiks og kanariefugl og dingelingeling.


SAGT OM KAPTAJN KLAP:

Børnehaven Regnbuen, Skovvej 6, Svendborg.
Pædagogisk teamleder Michael Axelsen:
"Mine medarbejdere var MEGET begejstrede, og vi vil anbefale dig til de andre institutioner i Svendborg. Tilbagemeldingerne gik på at du er meget pædagogisk og fantastisk dygtig til at fange alle børnene med dit flotte show. Mange tak for en god oplevelse og en flot start på vores fødselsdag, det var med til at gøre dagen meget vellykket.
Med venlig hilsen Michael Axelsen"

Rønne Centralbibliotek, bibliotekar Marie Wildt:
"Bornholms Biblioteker og en masse unger var RIGTIG glade for Kaptajn Klap:-)"

Børnehaven Sundhøj, Eskærvej 63, Tåsinge.
Pædagogisk teamleder Karen Søvad:
"Vi havde en rigtig dejlig dag, og vi og børnene synes din optræden var helt i top. Personalet synes du var rigtig god til at inddrage og rumme børnene. Vi glæder os til at danse til de dejlige sange."

En forælder Belinda:
"Vi vil bare sige tak for et dejligt show i dag... Børnene snakkede meget om det resten af dagen og efter du var kørt var der forskellige piratlege, imellem legene hørte vi mere musik fra Palle Pirat. Så det må bestemt betegnes som en succes. Endnu engang mange tak for et dejligt show.
Venlig Hilsen Belinda"

Vesthimmerlands Bibliotek, bibliotekar Elin:
Jeg var meget tilfreds med arrangementet og har kun hørt godt om det. Det var rigtig sjovt at høre børnene grine, fortælle og snakke om Kaptajn Klap, mens det spiste deres medbragte mad efter showet.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaptajn Klap - Sprog og musik for de små & Krokodillen Krokodelle er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kaptajn Klap - Sprog og musik for de små & Krokodillen Krokodelle

For booking af Kaptajn Klap - Sprog og musik for de små & Krokodillen Krokodelle ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk