Karen Thisted & Huxi Bach

- Radioværter og foredragsholdere

Karen Thisted & Huxi Bach - 2 Løse Kanoner. Til sammen er de en sprængfarlig cocktail, der har skudt med skarpt mod høj og lav og hudflettet samfundet i deres prisvindende program "Den Løse Kanon" på P3.


 

Karen Thisted & Huxi Bach

 

Karen Thisted er 64 år - forfatter og journalist. Huxi Bach 32 år - radio og TV vært.

Hør de 2 fortælle deres historie. Om hvordan de samarbejder på tværs af en generationskløft, hvordan de vælger deres "ofre" og hvordan de ville ønske samfundet var skruet sammen.

Ingen kan vide sig sikre når Karen Thisted og Huxi Bach hudfletter dagens Danmark. Heller ikke publikum, som selvfølgelig må byde ind med spørgsmål til de 2 løse kanoner.

"Det var fænomenalt. Virkelig en god oplevelse og alle pengene værd. Vi trængte i firmaet til en "feel good"-oplevelse og det fik vi i den grad. Både Karen og Huxi var meget veloplagte og leverede varen.

Showet er absolut anbefalelses-værdigt og jeg har allerede sendt en mail rundt til de andre afdelinger i Lemvigh-Müller med mine varmeste anbefalinger :-)"


Thomas Sonne Arvidson
Teamleader Offshore Warehouse
Lemvigh-Müller

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Karen Thisted & Huxi Bach er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Karen Thisted & Huxi Bach

For booking af Karen Thisted & Huxi Bach ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk