Tequila Latin Band

Latinband

Kan du lide at danse og er du til latinrytmer, så er Tequila Latin Band lige det, du har ledt efter. De 6 musikere fra København og Odense, har gennem snart 2 årtier på scenerne, formået at begejstre publikum, med deres unikke Latin-drive.

 

Tequila Latin Band

 

Man behøver ikke at være født latinodanser for at blive opslugt af musikken, som er en blanding af egne arrangementer, sange og rytmer fra hele latinamerika. Tequila Latin Band formår at blande det traditionelle i en moderne pop/rock sound.

Tequila Latin Band opstod i 1991 under den daværende Midtfyns Festival. Sandsynligvis påvirket af den mexikanske nationaldrik, fik en flok unge gutter succes med deres glade guitarmusik. Dette var startskuddet til et langt musikalsk venskab, som stadig eksisterer i 2010.

Gennem årene har TLB. spredt latin-stemning ved et utal af koncerter på festivaler, klubber, cafeer og fester i ind- og udland. 10 år i træk på Skanderborg Festival, vidner om bandets evne til at skabe en fest.

Efterhånden udviklede TLB sig til et side-projekt for bandets medlemmer, som hver især søgte forskellige musikalske veje. Venskabet blev der dog ikke ændret på, og der blev stadig afviklet enkelte årlige koncerter.

I 2008 samlede Adan "tropperne". Jan, den "gamle" bassist, og Donato kom til. Målet var at redefinere TLB og skabe et nyt musikalsk udtryk.

Adan Torres: guitar, lead voc.
Yannik Hartig: trommer, voc.
Mick Cordero: piano, keyboard, voc.
Donato Achenza: percussion, voc.
Jan Hoffmann: bas, voc.
Bror Bødtkerness: congas, bongo

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tequila Latin Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tequila Latin Band

For booking af Tequila Latin Band ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk