Al Bue Band

coverband

Al Bue Band er et coverband der spiller særdeles dansevenlig musik fra rock, soul og blues-genren fra de sidste 5 årtier. Kun kendte og populære numre finder vej til orkestrets repertoire. Det er således "ørehængere" vi alle kender, og de fleste har danset til, der spilles.

 

Al Bue Band

 

Musikken er således for de fleste allerede kendt og elsket, men Al Bue Band spiller ikke nødvendigvis numrene "som på pladen". De fleste der bestiller levende musik, vil jo også helst have at det netop er levende, ellers kunne man jo ligeså godt bestille en discjockey.

Orkestret består af 6 særdeles rutinerede musikere "over fyrre", der alle har spillet det meste af deres liv i utallige sammenhænge. Repertoiret og musikernes rutine gør at musikken swinger i usædvanlig grad. Et af orkestrets "slogans" er da også "garanti for ømme dansefødder".

Al Bue Band består af:
Niels Gæmelke: Leadvokal og guitar
Thomas Ziegler: Guitar og vokal
Peter Hermansen: Keyboards og vokal
Lars Kildholt: Bas og vokal
Lars Bonde: Trommer
Thomas Braunstein: Saxofon

Al Bue Band har gennem tiden opbygget et omfattende anlæg både inden for lyd og lys. Orkestret kan således uden yderligere omkostninger til leje af udstyr, bookes til selskaber op til omkring 500 gæster.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Al Bue Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Al Bue Band

For booking af Al Bue Band ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk