Niclas Heri Jákupsson

Foredrag om stress og livsglæde

Stress og Livsglæde har stor betydning for alle virksomheder - både når det gælder at forebygge stress, men også hvordan man arbejder med at have en god og positiv arbejdsstemning. Hør Niclas' spændende foredrag han har stor succes med på Færøerne.

 

Niclas Heri Jákupsson

 

Stor betydning for virksomheden
Virksomheder der udstråler livsglæde og positivitet, har helt sikkert større muligheder at tiltrække kunder, og at sælge mere.
Alle ved, hvor dejligt det er at handle med virksomheder, der har positive og smilende medarbejder.

Om en virksomhed ønsker højere omsætning og mersalg, så er trivslen på arbejdspladsen en meget stor og afgørende faktor. For i sidste ende, så handler det ikke om hvor du køber varen fra, men fra hvem du køber den fra ..

Stress koster...
Stress er blevet en folkesygdom. Nye undersøgelser viser, at 4. hver dansker har besøgt sin læge vedrørende stress. Det er forskelligt hvor stress stammer fra, men lige meget om det stammer fra hjemmet eller arbejdspladsen, så er det meget vigtigt at man på arbejdspladsen har en åben og ærlig dialog om evnet, og gør noget ved situationen, før det er for sent. For i sidste ende, er det altid virksomheden selv, der må betale prisen for at have medarbejder med stress. I foredraget kommer jeg ind på:
- Min egen nedtur
- Hvad er forskellen mellem positiv og negativ stress?
- Vi er forskellige
- Stress på arbejdspladsen
- Hvorfor vi får stress?
- Fysiske og psykiske tegn på stress
- Følger af at leve med stress
- Selvtillid og selvværdi
- Behandling af stress
- Gode råd

Livsglæde
"Born to be alive" er et positiv og underholdende foredrag, som er fuld af fart og energi. I foredraget bliver der talt om:
- Hvad er livsglæde
- Indre og ydre værdiger
- Livet er en gave.og et valg
- Hvordan vi takler forandringer
- Tanker og drømme
- Værdiger og tro
- Mål og fokus
- Om at tænke positivt
- Nyde alle sanser
- Om at leve i nuet

Niclas Heri Jákupsson kommer fra Klaksvig på Færøerne, men snakker dog tydeligt og godt dansk.

Niclas Heri Jákupsson er tidligere salgschef for et stort grossistfirma, og har været markedschef hos Shell på Færøerne i flere år - til han måtte stoppe på grund af stress.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Niclas Heri Jákupsson er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Niclas Heri Jákupsson

For booking af Niclas Heri Jákupsson ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk