Jaribarh & Sune

Satireshow på højt plan

Satirefiguren Jaribarh kendt fra DR P3s satireprogram "Det Sorte Ur" og er blevet utroligt populær via en nærmest kultagtig spredning af små sketchs på YouTube, hvor de allerede blevet set millioner af gange.

 

Jaribarh & Sune

 

Som opfølgning på denne store succes tager Jaribarh & Sune nu officielt ud og optrædermed Deres nye live shows i 2011. Et fantastisk show, der udover de vanlige og sjove dialoger indeholder diverse musikalske indslag.

Gennem uformelle samtaler med sindanske ven, Sune, får nydanskeren Jaribarh rodet sig ud i nogle sproglige afkroge, som udfordrer vores opfattelse af det danske sprog. Samtidig er figuren
Jaribarh ment som et kærligt portræt af en nydansker, der med humor og gåpåmod afvæbner os noget af vores fordomspanser over for andre mennesker.

Jaribarh & Sune er skabt og spillet af Kenni Bitsch og Sune Wyrtz. Indtil videre er det blevet til 22 afsnit med den godhjertede nydansker.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jaribarh & Sune er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jaribarh & Sune

For booking af Jaribarh & Sune ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk