Jesper Bo Jensen

fremtidsforsker & foredragsholder

Jesper Bo Jensen er en kendt foredragsholder med mange års erfaring i at kombinere viden med en fængslende og humoristisk fremstilling. Har har holdt foredrag om fremtiden siden begyndelsen af 1990'erne, og siden da gjort det til en dyd at tilpasse hvert foredrag til den enkelte kunde med den specifikke sammensætning af viden, inspiration og udfordringer, der er brug for i netop det konkrete tilfælde.

 

Jesper Bo Jensen

 

Jesper Bo Jensen er uddannet forsker med en ph.d. i statskundskab og postdoctorate studier fra Stanford University. Mange års undervisning af blandt andet humanister i statistik har dog gjort ham til en strålende formidler, der gerne påtager sig opgaver, der ser umulige ud fra starten.

Han har mange års erfaring i strategisk planlægning i den finansielle sektor og med strategisk tænkning for en lang række større og mindre danske virksomheder og offentlige institutioner. Han har også stået for en del analyser af fremtiden udarbejdet for ministerier, regioner, amter og kommuner.

Jesper Bo Jensen er forfatter til en række bøger og har gennem årene skrevet et utal af artikler til tidsskrifter, aviser og antologier. En del kan læses her

Det er mennesker, der er den usikre faktor i fremtiden. Alt det andet - herunder den teknologiske udvikling - har vi nogenlunde check på indenfor de nærmeste 10-25 år. Men mennesker ændrer retning hele tiden. Det er omdrejningspunktet for Jesper Bo Jensens arbejde med fremtiden og kan genfindes i de emner, han er mest kendt for at arbejde med: Kunder og detailhandel, boligudviklingen, finansielle kunder, medarbejdere og ledelser, tidsånden, trends og nye tendenser, befolkningsudviklingen, tidsforbrug og den moderne familie.

De globale tendenser er et andet interesseområde. Både de overordnede geopolitiske, de regionale og de erhvervsmæssige danner grundlag for meget af Jesper Bo Jensens arbejde. Med en fortid som forsker i globale banksystemer og centralbanker er de store sammenhænge af stadig interesse. Dertil kommer magtbalancer, politik og de ændrede relationer mellem de hastigst voksende økonomier i østen og de gamle systemer i Europa og USA.

Foredragsemner - den brede pensel:
Forbrugere i fremtiden
Detailhandel
Boligudvikingen
Globalisering, værdikæden og virksomheder strategi for fremtiden
Den finansielle sektor - pengeinstitutter, forsikring og pension
Byudvikling
Erhvervsudvikling i kommuner og regioner
Fremtidens organisation
Medarbejdere, rekkruttering og fastholdelse
Ledelse og organisationer i fremtiden
Verden i fremtiden - udvalgte aspekter

Forfatter til flere bøger - senest Parcelhuset i fremtiden (2008)

Øvrige bøger:
Future consumer tendencies and behavior (2007)
Langt ude? Essays om fremtiden (2007)
Midt i en mellemtid (2001)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Bo Jensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jesper Bo Jensen

For booking af Jesper Bo Jensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk