Markando

Folkemusik fra Argentina og Danmark

MARKANDO synger argentinske folkesange og sange fra den danske sangskat. Spændene fortolkninger og stemmer, der smelter sammen eller går i hver sin retning. Stemmer med klang og følelse akkompagneret af guitaren og den argentinske bombo leguero (tromme).

 

Markando

 

Gruppens medlemmer er Marco Martiri, Kristina Grunenberg og Fernando Massino. Marco er fra Argentina og er vokset op i Danmark mens Kristina er dansk og har boet fire år i flere latinamerikanske lande. Fernando er fra Argentina og har siden 2007 boet i Danmark. Deres fælles interesse i de smukke og spændende sange fra både Argentina og Danmark har udmøntet sig i gruppen MARKANDO.

I den argentinske folklore er sangen et vigtigt element sammen med det rytmiske akkompagnement bestående af guitar og tromme (bombo leguero). Der er tradition for at synge udtryksfuldt og med følelse. Smukke og poetiske sange. Der er bl.a. rytmer der har rødder i gauchoens, de sorte og den indianske befolknings musik.

De danske sange er fra den danske sangskat. Dejlige folkesange, fædrelands- og religiøse sange med fantastiske tekster som MARKANDO fortolker melodisk, spændende og udtryksfuldt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Markando er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Markando

For booking af Markando ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk