Anders & Henriette Hald

En tenor i særklasse

Oplev en sjælden, kraftfuld heltetenor fylde kirkens rum. Sang og musik tilpasses kirkeåret så evangeliet forkyndes i sang ord og tone.

 

Anders & Henriette Hald

 

Koncertparret Anders og Henriette Laursen Hald præsenterer gennem sang, ord og tone et vidtspændende repertoire. Alt lige fra danske salmer/sange til opera og oratorieuddrag evt. krydret med musicalnumre og fællessalmer. Parret bygger bro fra folkekirken til operahuset. Et altid aktuelt, kendt og elsket repertoire, hvor størstedelen er på dansk. En koncert med varme og nærvær. Parret har lange klassiske uddannelser bag sig.

Heltetenor Anders Hald har som koncert/ operasanger bl.a. optrådt på operascener i Tyskland, på det Kgl. teater samt Den Jyske og Fynske opera. Han har bl.a. sunget Haydns Skabelsen, Sigmund i Valkyrien og Samson.

Organist Henriette Hald akkompagnerer smukt og spiller også gerne soloværker både på klaver og orgel.

De fylder kirkerummet med troens levende ord og formidler smukt det kristne budskab gennem sang ord og tone. Koncertparret præsterer international klasse. De har optrådt i utallige kirker og på TV, og der er stor efterspørgsel af det populære par.

Koncerterne laves gerne i samråd med præst og organist

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders & Henriette Hald er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders & Henriette Hald

For booking af Anders & Henriette Hald ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk