Suzi Elena Apelgren

sopran

Har studeret klassisk sang siden 1995 som privat elev af Peder Severin,Kari Hamnøy og Anne Rosing-Schouw. Samt hos Wilma Vernocchi og Franca Fabbri i Italien.

 

Suzi Elena Apelgren

 

Desuden studier i klassisk musik hos Bodil Westergård og Per Lauge Mikkelsen, kurser hos danske og udenlandske opera instruktører og drama hos Karen-Lise Mynster og Therese Damsholt. Før den klassiske musikuddannelse var Suzi Elena Apelgren en velbenyttet jazz og bigbandsangerinde, korsolist i ind-og udland,optrådte på teatre og ved mange forskellige lejlig-heder med orkestre eller pianist.Suzi Elena Apelgren har optrådt offentligt siden 12-års alderen.

Har nu omfattende koncertvirksomhed som klassisk sangerinde i ind-og udland, og har medvirket i adskillige hel-og semiprofessionelle musikforestillinger og operaer. kirkekoncerter vil indeholde værker og sange af Bach,Händel, Mozart, Haydn m.fl. og afslutningsvis blive rundet af med klassiske negro spirituals og gospel numre. En julekoncert vil bære præg af et mere populært tilsnit uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der serveres en blandet buket af klassiske julearier og kendte danske og udenlandske julemelodier af både ældre og nyere dato.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Suzi Elena Apelgren er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Suzi Elena Apelgren

For booking af Suzi Elena Apelgren ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk