Truckerne

Partyband

TRUCKERNE er et nyt dansk festorkester der indtager byfester, kræmmermarkeder, større firmafester, halfester og festivaler med et musikalsk og visuelt koncept, der sjældent er set så gennemført.

 

Truckerne

 

Konceptbandet TRUCKERNE leverer nemlig et musikalsk og visuelt show, der er langt ud over det normale for et partyband. Med sponsorer der tæller blandt andre OK Benzin, Volvo og Tulip, er det lykkedes at lave et helt igennem imponerende show, hvor scenen er bygget op som et vaskeægte truck-stop. Når TRUCKERNE spiller koncert vil publikum således blive mødt af et førerhus fra en lastbil som trommepodie, en dieselstander, en colaautomat, en pølsevogn og alt hvad der ellers hører til enhver truckers foretrukne pitstop.

Ikke blot er det visuelle virkelig flot og gennemarbejdet, også musikalsk leverer TRUCKERNE et hit-materiale, der er helt i top. Musikerne er håndplukket fra den danske musikelite af idémanden og entertaineren Rasmus Tanstrup, som også selv står i front på vokal og guitar. I ham har bandet en karismatisk driver, der altid leverer varen.

Repertoiremæssigt spænder bandet vidt og spiller de allerstørste hits med gamle kendinge som Queen, BeeGee's, Bruce Springsteen, Guns n' Roses og DAD, til nye hits fra Saybia og Jason Mraz - i bandets helt egne trucker-versioner. Med andre ord går TRUCKERNE på scenen for at give den gas og lave en fest, og det erklærede mål fra bandet er simpelthen at give folk en musikalsk og visuel oplevelse som de aldrig vil glemme.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Truckerne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Truckerne

For booking af Truckerne ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk