Anita Lerche

en fantastisk sangstemme

Anita Lerche er med sin smukke udstråling og fantastiske sangstemme ét af nutidens bud på en flot kirkekoncert.

 

Anita Lerche

 

Anita Lerche er uddannet på det anerkendte musicalkonservatorium "Mountview Academy of Theatre Arts" i London og har gennem de sidste år oplevet stor succes i ind- og udland på grund af hendes enestående sangtalent. Anita Lerche fik sin professionelle West End-debut i Covent Garden Festivals opsætning af operetten Trial by Jury, og har optrådt ved koncerter med London Orchestra da Camera & Salomon Orchestra bl.a. i rollen som Maria fra West Side Story.


I Danmark har Anita haft et helt særligt fokus på optrædener ved ekstra store arrangementer og begivenheder af særlig unik karrakter og hendes kundeskare er udbygget til primært at bestå af et særligt eksklusivt og kvalitetsbevidst kundepotentiale.

Eksempler herpå er som solist ved div. nytårs- el. forårskoncerter i bl.a. Tivolis koncertsal eller ved indvielsen af FC Midtjyllands imponerende stadion i Herning. Kvaliteten i Anita's sangstemme og overbevisende performance vil med garanti give selv det mest kræsne publikum en oplevelse ud over det sædvanlige!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anita Lerche er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anita Lerche

For booking af Anita Lerche ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk