The Swing Carolettes

Musik til julefrokosten

Det orkester du ikke troede eksisterede - men altid har drømt om.
Tre skønne Jazz-Divaer optræder her med en råswingende jazztrio og en dejlig sanggruppe i et. Hvis navnet 'The Swedanes' siger dig noget, så ved du hvor vi er henne.

 

The Swing Carolettes

 

"Vi snakker franskbrødshår, strutkjoler, dansesko og masser af swingmusik med et twist af 2011. Vi spiller de julesange du kender og gør det i et topprofessionelt setup - og med en spilleglæde der kan mærkes helt ned på bagerste række.

The Swing Carolettes mål er at få dig til at glemme at du i virkeligheden sidder til julefrokost i firmaets kantine! De vil have dig til at drømme om en stemningsfuld natklub i 50ernes New York og spiller op (til dans) i tindrende julehumør."

The Swing Carolettes er:

Susi Hyldgaard: Sanger og pianist
Grammymodtager, modtager af Statens 3 årige legat, har spillet med bla: NHØP, Mads Vinding, Marylin Mazur, NDR Big band, Benjamin Koppel og har turneret i det meste af verden med egne orkestre. Susi har udgivet 6 solo-cd'er på tysk pladeselskab og har den 7. på trapperne.

Helle Marstrand: Kontrabas og sang.
Helle har spillet med bla: Niels Jørgen Steen, Richard Boone, Finn Ziegler og et hav af danske og udenlandske musikere, hun er medlem af Sophisticated Ladies og har medvirket på adskillige danske cd-produktioner

Benita Haastrup: Trommer og sang
Benita er modtager af Ben Webster prisen, medlem af Sophisticated Ladies, som senest har haft et samarbejde med Duke Ellingtons favorit trombonespiller Buster Cooper.
Hun har desuden spillet med bla Marylin Mazur, Andy Sheppard, Marie Bergman og John Tchicai. Hun har udgivet cd i eget navn og medvirket på adskillige andre.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Swing Carolettes er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Swing Carolettes

For booking af The Swing Carolettes ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk