Morten Hemmingsen

solist

Morten Hemmingsen udgiver debutplade med sit band Hjertekur, og melder sig dermed på den danske musikscene med fængende rocksange og knivskarpe ballader på dansk.

 

Morten Hemmingsen

 

Temaet hos Morten Hemmingsen, som bandnavnet antyder, er hjerte.

Sangene kommer fra hjertet. Vi er ikke gået på kompromis med ærligheden, kærligheden og det rå udtryk, vi vil have i musikken. Den er aftryk af sjælen. Jeg håber, sangene vil ramme folk et godt sted, og gerne i hjertet, siger Morten Hemmingsen.

Talenterne er mange. har tidligere været nøgen på landsdækkende TV i bedste sendetid, og han har blandt andet skrevet musik til succesforestillingen "Otto er et Næsehorn" på Folketeatret. Sideløbende med sin skuespiller-karriere han arbejdet som komponist og musiker.

Sit nationale gennembrud som skuespiller fik han i rollen som Mickey i tv-serien "Store Drømme" (TV2), og har også medvirket i flere spillefilm bl.a. "Erik Nietzche - du unge år" skrevet af Lars von Trier. Han har desuden medvirket i en lang række roller på div. teaterscener over hele landet.

Nu har han skabt bandet Hjertekur, der udgiver sin første plade. Morten Hemmingsen har selv skrevet sangene, der er på dansk. Han står selv som kaptajn og forsanger i forreste linje.

Om plade-udgivelsen siger Morten Hemmingsen: Efter min medvirken i tv-serien "Store Drømme" gik jeg en tur i laboratoriet. De sange jeg har skrevet igennem de sidste mange år trængte sig nemlig på. Nu har jeg taget mod til mig og skabt et band og lavet en plade. Det er lysten til musikken der driver værket, men også i høj grad at melde mig på banen, derfra hvor jeg ser verden.

Det er en bred plade i den forstand at de numre der har kilet sig fast og betyder mest for mig, er kommet med på pladen. Derfor er der rocksange, såvel som mere syrede ballader side om side. Ærlighed og kærlighed for fuld udblæsning.

Hjertekur? For mig er det, det musik kan. Og det er tiltrængt sådan som jeg ser verden. Vi har alt muligt, men der er ikke ret mange, der har en kur til hjertet. Det er mit mål! At nå mennesker med sange der rører hjertet og betyder noget. Og selvfølgelig at nå mig selv. Derfor er "Hjertekur" både navnet på bandet og navnet på debut-pladen, men også målsætningen for mig på den lange bane.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Morten Hemmingsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Morten Hemmingsen

For booking af Morten Hemmingsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk