The Voices of Joy

Gospel

Syng julen ind med "The Voices of Joy"

 

The Voices of Joy

 

For mere end 20 år siden startede Etta Cameron koret "The Voices of Joy"!

The Voices of Joy har været fast med Etta Cameron lige siden!

Der har været ganske få udskiftninger undervejs og i dag står koret, som et af de stærkeste Gospel kor i Danmark. Ud over, at være Etta Camerons faste kor har de også været "udlånt" til andre solister, som Celine Dion, Michael Bolton og Eros Ramazotti ved deres store Stadion koncerter i Danmark!

Flere af korets medlemmer har været solistelever af Etta under deres uddannelse på Rytmisk Musikkonservatorium, og koret
fremstår i dag som et kor af lutter solister. Koret består af Trine Gry, Britt Hein, Premo Hille, Jesper Lauridsen
og Simone Cameron.

Det har altid været Etta Camerons ønske, at koret skulle fortsætte som "The Voices of Joy", også efter, at vores allesammens Etta ikke var mere og det er derfor naturligt, at koret helt i Etta Camerons ånd, viderefører hendes store arbejde med at sprede det glade Gospelbudskab!

Med sig har The Voices of Joy pianisten Michael Sunding som har optrådt med Etta og "The Voices of Joy" gennem mange år.

Glæd jer til, at opleve "The Voices of Joy" videreføre Etta Camerons livsværk og sprede glæde og kærlighed midt i denne skønne juletid!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Voices of Joy er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Voices of Joy

For booking af The Voices of Joy ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk