Gert Henning-Jensen

Kgl. operasolist

Gert Henning-Jensen har sunget talrige lyriske partier bl.a. i operaer af Mozart, Donizetti, Verdi, Puccini, Rossini, Richard Strauss, Johann Strauss, Adés og Beethoven. Book ham her til dit næste arrangement.

 

Gert Henning-Jensen

 

Ville oprindeligt have været børnelæge men et engagement på Jytte Abildstrøms Teater gjorde mig aldeles teatergal og Gert Henning-Jensen endte på Operaakademiet i København. Så ad denne lidt skæve vej, blev det min skæbne at synge opera.

Gert Henning-Jensen har også prøvet kræfter med de lettere Wagner-partier i Tannhäuser,Mestersangerne og Rhinguldet samt medvirket i flere danske uropførelser bl.a. som Nick i Ruders' Tjenerindens fortælling, David i Sørensens Under himlen, Sigurd i Papes Sigurd Dragedræber og Inspektøren/Byretsdommeren/Titorelli i Ruders' Proces Kafka.

I 1998 debuterede han på Metropolitan Operaen i New York som David i Wagners Mestersangerne, et parti han også har sunget på Covent Garden i London.

Debuterede i sæsonen 95/96 på Staatsoper Unter den Linden i Berlin, hvor han har medvirket i Mozarts Zaïde, Cimarosas Det hemmelige ægteskab og Adolphe Adams Le Postillion du Lonjumeau.

Har medvirket i Strauss' Die schweigsame Frau på Den Jyske Opera.

Har desuden sunget på operaerne i Rom og Trieste, Liège, Bruxelles, Wien, Zürich, Basel, Helsinki og Baden Baden samt medvirket ved Rossini-festivalen i Pesaro.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gert Henning-Jensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Gert Henning-Jensen

For booking af Gert Henning-Jensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk