Jakob & Rudi

JR fra X-factor

Det var frækheden og charmen, der især gjorde indtryk, da Jakob og Rudi var med i sidste års udgave af X Factor. De gik derfor tilbage og optrådte med fornyet selvsikkerhed.

 

Jakob & Rudi

 

I 2010 nåede JR til X Factors bootcamp under navnet Boys To Men. For første gang i X Factors historie fik de to R'n'B-elskende perlevenner Jakob og Rudi i 2011 lov at komme tilbage i konkurrencen, og de har medbragte masser af erfaringer fra deres tidligere medvirken.

"Vi valgte bevist at være mindre smarte i år, for at være sikre på, at folk ikke mistede fokus på det, vi er her for - nemlig at synge.
Det var vigtigt for os at vise både seerne og publikum i salen, at vi er seriøse omkring det, vi laver. Det er vores drøm at kunne leve af musik, og vi vil hellere have an-erkendelse for det musikalske end for smarte bemærkninger".


Jakob & Rudi nåede 3. runde i årets finale og har siden udover at optræde og passe deres skole, arbejdet på nye numre, som de præsenterer på deres jobs i efteråret 2011.

Jakob & Rudi kan engageres i deres sublime akustiske optræden til en lang række arrangementer fra ungdomsklubber, festivaler til center-jobs og lignende.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jakob & Rudi er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jakob & Rudi

For booking af Jakob & Rudi ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk